torsdag 18 juni 2009

finnjonna storbråkar med Filip och Fredrik?

I brist på bråk -hitta på ett. Stort! För bråk säljer, det vet vi ju alla.
Idag kan vi läsa toalektyren AB om storbråket. Och såklart är allt som skrivs i tidningar som den knappt nämnda sant. Typ. Eller?
Marcus minns knappt att Filip och Fredrik nämndes i samtalet med journalisten, än mindre att han och Ekdahl skulle ha rasat mot de nämndas nominering. Ha ha, underbar är den, kvällstidnings"journalistiken" när den är som bäst.
Fast på riktigt, man måste väl få tycka att någon kanske inte hör hemma i en viss kategori, ävn när det kommer till allvarliga saker som TV, utan att det ska blåsas upp till storbråk.
Men som sagt, i brist på...

Jag tar tillfället i akt och bråkar lite jag med. Tycker inte heller killarnas repertoar "passar in" i kategorin nyhets- och debattprogram, men gillar ändå skarpt i princip allt de gör. Hur nu det kan gå ihop.

Fast egentligen. Vem bryr sig?
Låt bäste program vinna.

Snark.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt Jonna! Jag har precis bråkat med ett inlägg på Aftonbladet, där jag ifrågasatt lite varför det blivit storbråk just på Aftonbladet och inte på Expressen! Och varför det slås upp så stort med Ekdal och Birro och inte med andra som ev kunde protestera mot att F&F-programmet nominerats som ett nyhets- och debattprogram, vilket är en skam för övriga seriösa aktörer i den genren. Men herre gud, det säljer ju tidningar, för jag förutsätter att det står även i papperstidningen.
Jag ifrågasatte faktiskt också om det fanns något samband med tidigare fram till idag av AB sponsrade aktörer. Kunde inte låta bli att fundera över det faktiskt.
Sign gungar

Anonym sa...

Men vänta lite...Marcus liv tycks vara i kaos..du påverkas självklart.. är det då så konstigt att en liten baby påverkas? Små barn känner in allt,känner dina stressade händer vid beröring.Stressade händer fortplantar sig självklart i den lille.Försök lugna er,det är mitt råd. Ta semester,utan mobil,dator och försök bara vara och vara med varandra och ev. med era nära.

Anonym sa...

Ta det lugnt och ha en fin midsommar , det framgår att det är journalisten som snurrar till det...som hittar en storm i ett vattenglas och sådär.

=)

Anonym sa...

Så Marcus har inte alls sagt att han inte gillar dem då? Hmm..men vem vet vad Filip och Fredrik sa då? Ni ska ju inte heller döma..kanske är påhittad alltihop?

Tyvärr minskar din och Marcus värdighet för varje dag, och jag är så ledsen över det. Hoppas ni kan ta tillbaka er stolthet snart. Jag önskar verkligen det, jag tror ni båda skulle må bra då, vilket jag är säker på att ni snart gör igen! Kanske värt att vara tyst någongång, och inte alltid gå till motangrepp "ingen tycker synd om mig..etc". Ibland säger tystnad mer än tusen ord.

Lycka till!

Anonym sa...

Ni är ju på radion.Du får göra mer reklam. Rolig start på dagen.
Kram
Gabriella i en midsommmar säng på söder

Anonym sa...

Fast man behöver ju inte ha åsikter om allt och alla hela tiden, man kan ju välja att knipa käft när man tycker saker som andra inte tycker, jag lovar det funkar jättebra ;)

Rebecca sa...

Hej Jonna!

Jag läste reportaget och himlade gott med ögonen åt "journalistiken". Alla som tänker efter kan ju antagligen förstå att aftonbladet gjort en höna av en fjäder - precis som vanligt. Det är trist bara att de inte kan respektera att offentliga personer också har ett privatliv som blir påverkat.

Hoppas ni får en underbar midsommar. Ta hand om mannen och guldet.

Kram Rebecca