lördag 6 juni 2009

natti natt

Så var tuttarna tömda inför sänggåendet. Milo äter ju oftast inte förrän mot morgonkvisten och då har de forna små alstrat så mycket mjölk att liten kille nästan har svårt att hitta rätt i mörkret. Känns inte värst skönt att ligga på två stenar heller så nu ska jag börja köra regelbundet med punpen igen och hoppas som bonus på bättre sömn för mig.

Vi har sett film. Nya Wallander. Inget vidare. Rätt schysst rent actionmässigt, men mycket annat saknades, som vettig story till exempel. Saknade Johanna Sällström mycket och även Ola Rapace.
Nåväl. Kul att vi i alla fall kan se film igen. Det har jag saknat mest.

Nu sova.

God natt.

8 kommentarer:

Nea theCat sa...

Gör mig så ont när jag läser Marcus twitter. Men han har en underbar sambo och en ljuvlig son, så det ordnar sig nog.

Ge honom en kram från en som kommer att sakna hans blogg oerhört.

Ge dig själv och lille söte Milo en också från mig!

Ni är en underbar familj!

Pia sa...

God kväll i stugan.
Känner att jag måste få ur mig min galenskap. Blir oerhört frustrerad, läser både din och Marcu blogg varje dag, har aldrig kommenterat... feg med andra ord. När jag nu läser på Marcus blogg att han slutar ( som jag kan förstå) blir jag oerhört arg. Därav går jag in och skriver att jäkligt argt inlägg på pajasen Alex blogg. Blir galen när människor som skor sig på att göra sig lustig och förnedra andra bloggare, de jävla skitstövlarna tjänare pengar på det dessutom. Klockan är sent, men jag har svårt att släppa detta. Marcus skirver på ett sådant sätt att alla faktiskt förstår...nu slutar han skriva, fam
n vad arg jag blir . Jonna, lycka till med lillgrabben och krama Marcus hårt, det är han värd. Ser framemot när han kommer till Göteborg. Kram !!

Gråa musen sa...

Som en liten kram. Du vet att ju mer man pumpar desto mer mjölk producerar man. Till din älskade gubbe. Jag håller inte med om allt han skriver men vi är alla olika och alla ska ha rätt att uttrycka sig utan att bli mobbade. Det är ju det som är demokrati och det är ju det som gör världen så häftig. Att vi alla är olika. Vi är alla arga, glada, ledsna, deppiga, dumma, snälla och i alla regnbågens färger. Tänk om alla kunde sträcka ut en hand i stället för att slå på käften. Tänk att det ska vara så svårt att bara tycka om varandra i all enkelhet. Inte älska allt våra medmänniskor gör i alla stunder men förstå och acceptera. Vi är alla så lika och alla så olika. Vi har så mycket mer gemensamt än som skiljer oss åt. KRAAAM M jag kommer sakna din blogg. Förlåt Jonna om jag tog plats av din sida men ibland kan man bara inte hålla tyst. Ha en underbar helg tillsammans allihop

Anonym sa...

Litet minitips bara... Ju mer du pumpar, desto mer mjölk produceras det... Kroppen tror att det behövs mer och sätter igår och producerar mer... Kanske inte riktigt den effekten du är ute efter. Eller? /Aicha

Anonym sa...

Jonna,
jag är gravid och närmar mig slutet (början?). Varje gång jag har gått in i en ny vecka har jag passat på att läsa gamla inlägg i din blogg från när du gick in i samma vecka, för att få en påminnelse om att tiden går och för att klara av denna väntan lite bättre.

Men idag, när jag är i 38+0 - då har ju du redan fått din lilla Milo. Jag blir så avundsjuk, jag vill också få träffa min lilla bebis.

Just nu känns det helt otroligt att det nånsin blir en bebis.

Hoppas att ni har en bra nationaldag. Trist det där med internetmobbare, man får utgå ifrån att sånt beteende straffar sig självt i längden eftersom det inte verkar finnas något annat sätt att hejda dem.

Kram, Hanna

Anonym sa...

Är så ledsen att även Marcus slutar blogga!
Har ju i ett tidigare inlägg skrivit om att Teresas blogg är lösenords skyddad och hoppades att du i alla fall kunde fortsätta följa dem men då står vi ju lika!!!
Hoppas verkligen att DU fortsätter blogga!

Tacka Marcus för alla fina texter och jag fortsätter lyssna på Karlavagnen!
Jag får lust att ge igen och skriva elaka saker på en viss persons blogg men ska INTE falla i den gropen han är inte värd det!!

NI är i alla fall BÄST och jag önskar er en UNDERBAR NATIONALDAG och gratulerar MILO till 4 månadersdagen!

Stora kramar Tess W

Anonym sa...

Glömde en sak:
Om ni vill göra något vettigt idag ni alla som läser Jonnas blogg eftersom det är nationaldagen menar jag!!

ANMÄL ER TILL DONATIONSREGISTRET och berätta vad NI vill att skall hända med era organ om det otänkbara inträffar!

Var på begravning igår, en ung släkting hann inte få en ny transplantation för det fanns ingen donator till henne.

För era släktingars skull så de inte behöver stå där själva med beslutet, gör det själv istället!

Gå in på www.livsviktigt.se

Ha en fin nationaldag alla ni som läser bloggen!

Tess W

Anna-K sa...

Hej! Bra med stora mjölkmagasin - men det är bra om "tuttarna" kan anpassa sig för leveranserna.Snart vänjer sig "tuttarna" att inte bli tömda så ofta.Pumpa inte mer än nödvändigt - då slipper du ha ont o kan sova.Ha en bra dag!