måndag 15 juni 2009

håret var det ja

Det blev inte fullt så tokigt ändå. Slingorna ger en illusion om att det finns mer hår (är tanken iaf) och det gör ju inget. Annars känns det som att burret växt massor, det som är kvar vill säga. Funderar på att göra ytterligare ett klipp snart, det där som jag kommer gråta efter, men det får jag ta då. Eller vad tror ni? Kortkort page till käken typ? Att börja låta det växa ut när det är så tunt är väl ingen hit tänker jag.


15 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju jättebra! Men du, låt det inte "växa ut", det är bättre att klippa lite då och då, så tjocknar det ju av sig självt. Om du låter bli att klippa så "stripar det bara till sig" tror iaf jag. Kortkort page till käken tycker jag låter som en toppenidé!
Du är ju jättesnygg på dom här bilderna!
/Kram Maggan

Anonym sa...

Hej, har väntat med spänning på att se resultatet! Jag tycker det blev jättebra Jonna. Det blir genast ett lyft när man lägger i lite ljusa slingor!

Godnatt på dig, Kicki

Jenny E sa...

När den där utväxten kommer av det som rasat, så brukar man vilja korta snarare än spara - så klipp! Tror det vore toksnyggt!

Naisen blogi sa...

Är det tunt? Ser ser inte ut så,
men klipp om du känner för det! Håret växer ju...om du skulle ångra dig:) Fina slingor!

Anonym sa...

Skitsnyggt blev resultatet. Jag tycker din frisyr och längd är klädsam på dig. Med andra ord är du en jättesöt flicka.
Masserar du Milos mage? Man ska göra det motsols. Det är värt att prova för att bli av med både spänningar och gaser.
Lycka till med lillemans gasmage.
Hälsn. Karin i Malmö

Elin i Björken sa...

Tips: B-vitaminer. Jag tappade jättemycket hår, men när jag började äta extra b-vitaminer slutade "tappet".

Anna-K sa...

Hej Jonna! Fint - söt o trött ! Hoppas nu på några extra timmars sömn - det brukar vara en bristvara hos småbarnsföräldrar. Hoppas du kan passa på att sova när Milo sover - även om det är mitt på dagen!

Anonym sa...

Snyggt! Du passar jättebra i "kort" hår! Och du ska se, tjockleken på håret kommer nog tillbaka! Har du testat att äta något extra vitamintillskott som är bra för hår?

Mamma Mu sa...

Skitsnyggt blev det!
Har som flera andra väntat på att få se resultatet!

Klipp på du! Själv har jag sparat för att jag ville ha lite längd när jag gifte mej. Kände mej skitsnygg då när jag var "piffad", men nu, en månad senare inser jag att jag går med håret uppsatt i tofs jämt - dags för klipp med det snaraste!

Kram!

Anonym sa...

Nej nej, klipp inte du är så jättesnygg så! :) Kramar från Milla

Anonym sa...

Nää...!
Klipp INTE!!
:-)
M v h Mohikanen.
Hihi, du gör självfallet som DU vill. Inte vad vi andra vill/inte vill.

terese sa...

Blev ju skitsnyggt! Rätt tänk, ingen id´se att spara ut tunt slitet hår, så klipp av det, gråter du så kan du trösta dig emd att håret mår iaf bättre :-)

Mamma sa...

Du har hippaste frillan! (& jag med för den är typ likadan) fick inte klippa kortare för min frisör för detta var mest "inne" =)

Anna sa...

Själv tycker jag att det är fint med lite längre, tunt hår. Absolut inte något fel (fult) när håret är tunt och lite längre. Jag kan inte råda dig till något annat än att göra vad du själv känner för. En möjlighet är att låta det växa ut lite och om du då inte känner det bra, så kan du ju klippa det då. Fast du gör ju som du vill och vill du klippa det ännu kortare så är det bara till att göra det. Fast att du skulle göra det för att det är tunt, det ser jag inte som något som känns nödvändigt.
Jag kan dock förstå din känsla om ditt hår nu har tunnats ut mycket, helst om du tidigare haft ganska tjockt hår. Men jag tycker absolut inte att det är något som du behöver lägga någon kraft på och bekymra dig för.

loba sa...

Det där blev ju jättefint! Och kort page till käken tror jag skulle passa dig utmärkt.