måndag 22 juni 2009

sol och måndag

Natten blev jobbig. Mest för mig. Låg och lyssnade hela tiden på Milos andning och vaknade så fort jag hade somnat av minsta harkel. Febern gick ner och har hållt sig någorlunda nere. "Bara" ryga 38 imorse. Vi ska träffa en läkare halv tre som får lyssna på honom och bedöma hur vi ska göra med resandet som vi lagt på is tills imorgon i alla fall. Förutom värmen och hostan är han pigg och glad. Skrattar massor åt mamma som måste se helt osannolikt rolig ut.

Idag har sommaren kommit till stan. För ett tag. Man vågar inte hoppas på hur mycket som helst men just nu skiner solen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det här med att ligga och lyssna och inte kunna slappna av och somna. Man blir lite seg, om man säger så. Skönt ändå att ni fått en tid hos läkaren, även att febern inte är så där jättehög för litet barn. Men eftersom han har hosta också så är det ju bra att nån lyssnar på honom. Fast det är ju typiskt barn att trots feber vara pigga och glada! Och tur är ju det.
Hoppas få höra vad doktorn sa sen.

Anna-K sa...

Hej! Nu är du ännu tröttare än en vanlig dag.Jobbigt med små sjuka barn.Det är ju bra att en läkare lyssnar på honom. Ofta går febern tillbaka utan förklaring - o de är pigga igen.Hoppas han blir feberfri snart - o ni kan åka på er lillsemester.
Ha det gott!

Mandisen sa...

Hej Jonna!

Detta är ingen kommentar utan bara en fråga. Jag förstår att du har fullt upp och inte är någon it-support så jag förväntar mig absolut inget svar men om du kunde hjälpa mig skulle jag vara så tacksam! Jag läste på din blogg att du hade problem med blogg-klockan, jag har också en blogg här på blogger, (http://mammaskrutten.blogspot.com/), och nu har jag samma problem som du. Jag är dock inte lika smart som du och har därför inte kunnat lösa problemet som du lyckades med... Jag FATTAR INTE hur jag ska göra för att ändra den!
Det skulle vara så gulligt av dig om du kunde hjälpa mig men som sagt jag förstår om du inte kan och har lust. Tack ändå och tack för att du delar med dig av din vardag!
PS. Eftersom detta inte var någon kommentar är jag tacksam om du inte publicerar detta ;).