onsdag 10 juni 2009

min hemmaman

Snart ska vi lägga oss på rena nytvättade lakan och det åter igen tack vare min underbara man. Jag tänker inte alls på sånt sedan en tid tillbaka, skulle kunna ligga och snuska mig i samma gamla smuts i månader om ingen annan tog tag i det. Tror lakanen själva skulle börja vandra mot tvättkorgen före mig.
Marcus har bytt sängkläder, tvättat och fixat mest hela dagen. Han är sån min kära, går runt och småpular med diverse hushållssysslor mellan raderna medan jag ammar eller vilar. Snacka om att jag är lyckligt lottad! Han verkar till och med tycka det är rätt kul så varför skulle jag hindra honom från att ha roligt tänker jag, sitter ner ett tag till och låter disken bli diskad och tvätten upphängd.
Älskar dig min m!


Lägenheten var förresten fin och balkongen underbar, men toan helrisig. Så vi får se. Går inte priset upp för mycket så kanske vi är med och budar. Fast ska fortsätta kolla runt på annat.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tycker Marcus inte om byxor?! Varje kort på honom när han är hemma så är han i kalsongerna... i och för sig inget fel med det :)

Anna sa...

Låter som min man. Han fixar alltid och småpysslar hemma. Jag får erkänna att jag inte är lika duktig på det som honom, men jag är en hejare på att tvätta kläder och ta hand om trädgården, så något gör jag allt. ;) Fast han är den som lagar mat oftast också, han har sådan enorm fantasi när det kommer till mat ..så han brukar slå ihop de mest fantastiska rätterna.
Det är helt klart underbart att ha en pysslig man. :)

Anonym sa...

Vilken underbar man din M är! Du ÄR lyckligt lottad och jag förstår att Du älskar honom. Vi är några fler som älskar honom, fast på ett helt annat sätt; nämligen genom det han skriver. Där är han också helt fantastisk, där han rakt och ärligt står upp för sina åsikter och allt vad både han och ni tillsammans gått igenom! Jag blir så j-a sur på allt vad näthatare är så jag kan bara krevera. Om jag bara visste ett sätt att få slut på det eländet.
Men åter till Dina rena och nytvättade lakan och färdigdiskade disk och upphängda tvätt! Min man är också jätteduktig på sånt här, men jag tror M är ett strå vassare faktiskt.
Ska bli spännande att få följa det här med ev ny lägenhet, det är ju både tittning på nytt, budning och slutligen ev köp som är lite av en utmanig och så småningom ett gemensamt beslut! Men tänk er för, om toan var helrisig så kolla noga vad det kostar att få den i bra skick. Men jag har en llten susning om att det här så kallade rotavdraget för arbetskostnad gäller även för köpelägenheter (inte bara hus/villor). Ska finnas med info på nätet hos Skatteverket, men förresten - det vet ni säkert redan. Kram och god natt från Maggan!

Anonym sa...

Låter perfekt :)

Anonym sa...

Fast amning är också ett jobb, det ska man komma ihåg. Amning är inte att jämföra med att sitta och koppla av eller se på TV (även om man kanske kan göra det samtidigt). Amningen är ett jobb av precis samma dignitet som att dammsuga och byta lakan.

Jag menar inte att nedvärdera Markus, för jag tycker också att det är jätteskönt när saker "blir gjorda" medan man själv gör annat, men jag vill snarare uppvärdera din insats.

/Hanna

Kikki Liljeblad sa...

Hej
Vi tipsa om himla fina radhus ute i Rambodal. Bra förskolor och inte långt till stan ( är en stadsmänniska så jag hade lite ångest i början men nu trivs jag som fisken i vattnet)

Anonym sa...

Bra Marcus, stjärna till dig! o du Jonna var glad att du inte har en karl som bara vill passas upp. Och är en soffpotatis. Krama Milo!

Anonym sa...

Hej,
Jag antar att ni delar på föräldraledigheten?
/N

ÅseOhlsson sa...

Hej Jonna !!

Hoppas allt är bra med er alla 3.

JA DU JONNA , MARCUS VERKAR VARA EN SUPERGO KILLE .
MEN DE BÄSTA ÄR ATT HA STÅR FÖR VEM HAN ÄR O HYMLAR INTE MED DET O ÄR STOLT FÖR DET. HÄRLIGT !!!

Ni får ha de så gott hela fam BIRRO .

KRAMIZAR FRÅN ÅSE

Anonym sa...

Tänk om man var man/pappa. Då får man beröm när man bäddar rent i sängen och diskar... Marcus är inte alls duktig för att han gör såna här grejer. Det är de som låter bli som är dumma i huvudet.

Hälsa honom att jag saknar hans blogg! Kommer och lyssnar på P&L!

Anonym sa...

Jag älskar att det finns fler än min man som struttar runt i t-shirt och kallingar hemma jämt och ständigt :D

Kram Jessica och Isola