onsdag 24 juni 2009

härligt

I Gävle sedan några timmar. Minikillen sover och den stora slappar så som man bara på landet slappa kan. Eller vi är väl inte helt på landet men hus med trädgård i alla fall och därmed mer landet än lägenhet utan balkong är och känns vilken stad man är i eller vid. Antagligen behöver jag väl inte säga att landet rules när det kommer till sommar och sol.
Har legat i solstol på baksidan och lapat medan Milo sovit och känner mig nu skönt fräsch på ett sommarsvettigt sätt. Underbart det är nu när värmen väl är här! Knappt att jag minns hur det var när regnet föll för, ja när det nu var.

Ikväll blir det bastu, det blir det jämt oavsett årstid när vi är hos moomin. Bastu är en annan sak som rules stenhårt.

Kanske märks det, men om inte så vill jag bara meddela att jag är ruskigt glad idag! Igårkväll hade Milo och jag en makalöst fantastisk kväll medan Marcus var runt hörnet och uppträdde.
Guldklimpen var glad och skrattade hela tiden medan vi lekte liggandes i sängen. Jag behövde inte bära ett dugg! Mot att annars alltid behöva kånka runt på kärleken så ryggen nästan bryts var det en otroligt trevlig och ny erfarenhet. Hans goda humör har sedan dess fortsatt (förutom några skrikiga stunder i bilen), liksom vårt och då finns väl bara en sak till att skriva; Livet är gött.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken häääärlig glääädje du andas till oss!
Njut för allt vad ni är värda nu, och ni är jättemycket värda!
Kram till dej och dina två kärlekar! //Maggan

Christina sa...

Tror 17 det att lillkillen är glad....barn blir sådana hos sin mormor....:). Ha en härlig semester allesamman...

Rebecca sa...

Hej Jonna,

Ni är söta tillsammans, du och Marcus.

Men jag har bara en fråga: Hur kan någon som födde barn för några månader sedan ha en så platt mage?! Utan bristningar dessutom! Livet är orättvist ;)

Hoppas ni får en underbar semester. Ta hand om varandra och guldet.

Kram Rebecca

Anna-K sa...

Fortsätt njuta.........sommar - sol -kyssar!

Maria sa...

Vad glad man blir utav att läsa dagens inlägg!! Du sprider energi och glädje kring dig!!

Anonym sa...

Hej Jonna! Vila spara ryggen , lek med kärleken (Marcus kan bära) sola och ha det skönt.,. Att du skrev Borlänge var vackert måste! förlåt Borlänge men... (född i närheten) bero på att du inte besökt Dalarna tidigare. Se dig om i D. när du får tid. Visst är det skönt med en gräsmatta, skönt vistas utomhus. Nu till ryggträning /gympa lagom /mycket idag/innan det blir för varmt.
Livet består inte bara av platta magar!Du är söt,vacker Jonna. Krama Milo GO ,Marcus hälningar alla trevlig semester.

Anonym sa...

Men hallå Jonna,jag får aldrig vara med ju,hur mycket jag en skriver?