onsdag 17 juni 2009

glad dag snart slut

Måste bara säga hur underbart det är att älska när den egna kroppen och jaget i den mår bra!
Det är sååååå underbart!!!
Älskar gör jag så klart hela tiden, varje sekund alla dagar, men när självet är glatt är det så mycket lättare att göra det, liksom allting annat.
Idag har vi haft en fantastisk dag och jag är trots ytterst lite av sömnvaran piggare än på länge.
Det började visserligen illa inatt då kärleken ville upp varje timme och sov däremellan oroligt vilket resulterade i att vi knappt sov något alls innan det alldeles för snabbt var dags att gå upp. Marcus och jag (mest jag) kom ändå överrens om att han skulle stanna kvar i Sthlm då han ska vara där igen imorgon bitti och jag var på alla sätt redo för krigsföring igen. Men kriget uteblev. Milo har varit så glad och nöjd. Mest ville han ju vara i famnen såklart och har där också varit, men jag har åtminstone sluppit konka runt på honom och spela apa samtidigt som annars brukar vara enda knepet som får gråten att hålla sig på avstånd.
Nu sover han sen en timme drygt och det ska jag göra med. Inatt ska jag faktiskt det. Så det så. Och imorgon kommer älskade Marcus!
Kärlek, kärlek, kärlek.

8 kommentarer:

Anna-K sa...

Roligt att dagen blev "glad". Skönt att Marcus kommer hem till dej o Milo.Ha en bra dag!

Catarina sa...

Hälsa Marcus att det finns precis lika många männinskor som uppskattar han ärliga sätt. Precis lika många är vi. Jag har dagligen läst hans blogg, under en lång tid.
Precis som du så är också han en sådan människa som får mig att så ömsint vårda varje dag.
Att inte ta något för givet.
Allt som han må ha gjort tidigare, allt som han har fått erfara, det är sånt som gör honom till människa.
Varken bättre eller sämre.

Bland det värsta jag vet är människor som glidit genom livet utan motgång utan dagar då dom verkligen behövt kämpa för att ta sig igenom. Trist värre är att det dessutom alltid är dom som har så lätt för att döma och häva ur sig både det ena och det andra till "oss" som i mina ögon ser vad som är verkligt och sant i samhället, i livet.

Otroligt tråkigt att det har gått så långt så han kände att han behövde sluta skriva. vart ord han skriver har sånt djup. Och sådan mening. Fantastisk.

Hälsa honom det. Han är grym.

Och du med. Fina familjen.

Camilla sa...

Hej Jonna,

Hoppas ni sov bra inatt. Och om inte, håll ut så är nog Milos sömn tillbaka om max någon vecka.

Trevlig Midsommar.

// Camilla

Julia sa...

Hej!
Ville bara i allt kolikskrik berätta om min mans farmor som är 89 år gammal och som aldrig missar Marcus när han är med i radio eller tv. Hon är vansinnigt förtjust i honom och när jag igår berättade att jag läser din blogg, insisterade hon på att jag skulle hälsa till er båda och gratulera till underverket.
Och oss emellan får Marcus nog se upp nästa gång han kommer till Göteborg, för om han ser en liten dam med rullator så finns det risk att hon plockar med honom hem! ;-)
Du blev förresten jättefin i håret! Tyvärr kan man inte göra så mycket åt håravfallet, det är ju kompensation så att säga för att man inte tappar något när man är gravid. Det går snart över!
Hoppas lillkillens mage blir bättre snart!
Stor kram!

Anonym sa...

Betyder det här att sex-uppehållet är brutet? Nej förstår att det inte var vad du menade, men läs ditt inlägg igen och tänk älska=sex så blir det ganska kul.... Du brukar vara väldigt rättfram, men inte såhär...he he.

Kram och ursäkta mitt fåneri

Anonym sa...

Härligt att Ni, trots sömnbrist, hade en sån bra dag igår och att Milo var glad och nöjd! Hoppas Ni fått sova lite bättre i natt och att den här dagen också blir jättebra. Hos oss skiner solen idag med små lätta molntussar här och var, ett härligt väder.

Anonym sa...

Hej Jonna,vill bara säga att jag blir så glad för din skull,det smittar av sig dina positiva kärleksvibbar till din familj och dig själv,suger åt mig lite av dom också.Önskar er en jätteskön midsommar alla tre och gratta Marcus i efterskott(suktar riktigt mycket över de italienska delikatesserna,mums)Kram Margreth,Bohuslän

Sara sa...

Hej!
Jag började fundera på språken hemma hos er. Kommer ni att prata svenska med Milo? Eller kommer du att prata finska? Hur blir det med italienskan? :)

Jag kommer förhoppningsvis någongång i framtiden råka ut för ett sådant "problem" att vi inte vet vilka språk vi skall prata med våra barn!

Ha det bra! :)