torsdag 11 juni 2009

stor liten kille

6 900 gram idag. Milo följer sina kurvor kanonfint!
Kul att Marcus för första, men inte sista, gången kom med på öppna förskolan idag, även om han inte satt med på sångstunden. Poeten passade på att kila iväg till jobbet en sväng just då och återkom efteråt. Han ska sakta slussas in i gemenskapen har vi tänkt. He he.

I eftermiddag ska Milo och jag spatsera i staden, kanske ta en fika och sedan gå lite till. Hoppas på en trött och nöjd kille så vi båda får sova gott inatt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror ju att din Poet kan allt men kan ändå inte få bort flinet från mina läpar när jag skapar en bild av honom på golvet sjungandes barn visor med rörelser till.
Det är en sorg att Marcus stängt sin blogg. Önskar att vi som är på hans sida hade störe röster. Viktigast är ändå att han inte slutar stå upp för de svaga.
Gabriella som gör röst övningar i en säng på södermalm

Anonym sa...

Milo börjar bli en stor krabat! Växer så det knakar, men det syns ju också på bilderna du lägger ut på honom.
Vad kul att Marcus var med på ÖF idag. Det är ju definitivt inte fel att båda föräldrarna är med där när det finns möjlighet. ibland kanske bara du kan gå och ibland kanske bara Marcus kan gå, precis som ni ibland kan gå båda två samtidigt. "Möcke" bra, som Marcus brukar säga i radion.
Ni hade väl en trevlig promenad får jag hoppas och att du också kunde fika lite på stan.
Kram på Er! /Maggan

Anna-K sa...

Hej! En STOR - liten kille - det är fin gräddmjölk du har.Bra att Marcus fick tillfälle att följa med till ÖF-det kommer bli fler gånger. Må så gott!

Anonym sa...

Får man fråga vad det är för öppen förskola ni går till? Massa kramar från en mammaledig Norrköpingsbo med en liten 4-månaders hemma =)

Anonym sa...

Hej!

Har inte skrivit på länge, men föjer din blogg dagligen. Är också hemskt ledsen att Marcus stängt ner din, men ahr full förståelse. Härligt att Milo växer och frodas.

Kram Kicki från Norrköping