lördag 6 juni 2009

sova på spik

Inte för att jag någonsin riktigt lyckats heja aktivt på Sverige i diverse sportsammanhang, men nog är det lite trist att VM just nu efter den förlorade matchen känns väldigt långt borta.
Milo satt i babysittern efter kvällsmaten och flaxade ivrigt med armar och ben, men uppenbarligen förgäves då målen uteblev. Misstänker att jag kan ha närt en svenne vid min barm :-).

Nu ska jag gå och lägga mig på spikmattan igen. Jag har börjat somna på den. Tar inte lång tid efter att jag slängt klumpen som är jag på piggarna, förrän densamma faller ner i ett skönt och avkopplande, sömnlikt tillstånd. Tyvärr varar det aldrig länge då något väcker mig och jag rycker till så spiksen ilsket river köttet, något som snabbt kan kännas nästan lite otrevligt. Fast då är det bara att hoppa av och fortsätta sömnen på mjukt underlag. Och det jag behöver nu är just sömn. Loads of it.
Alltså god natt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att er dag varit bra och att Marcus tal också blev uppskattat!
Skit också att Sverige förlorade matchen, men that´s life ibland!
Förstår ju inte hur du kan koppla av och somna på en spikmatta, är jätteskeptisk till hur det kan vara avkopplande. Men jag kanske måste prova själv en vacker dag! Har svårt att tänka mig in i att jag ska få ner kroppeländet på dom där piggarna, för att sen dessutom ta mig därifrån. Jag ska ta mig en funderare på det hela igen.
Ha det gott och krama om dej själv och lilla och stora M från Maggan!

Fröken Ellinor sa...

Du fick mig just att klicka hem en spikmatta, tack! Kan man somna på den då fungerar den ;)