måndag 15 juni 2009

snark

Nu somnade bebis. Mina båda killar sover således medan jag drömmer om att kunna göra det. Blir så less (på mig själv) när jag som i natt inte kan få tag i den där förbaskade sömnen. Ligga och försöka medan tankarna vandrar omlott är en pina. Två turer på spikmattan blev det, men ändå ingenting.
Halv två ville Milo ha mat varefter jag tog boken och läste ett tag. Tröttare blev jag visst, men sen -ingenting.
Hade precis somnat och också sovit en kortare stund, även fast det kändes som ingenting när killen igen vaknade runt fem och åter ville sulta. Men efter det lyckades jag nog slockna om och förbli i det tillståndet tills 7 då han beslutade att det var dags för dag.

Jag blev nog lite bortskämd där ett tag när killen började sova långa nätter, framemot halv sex på morgonen och nu när rutinerna ändrats är jag inte alls med. Men har det ändrats en gång kan det ju ändras tillbaka igen. Jag hoppas så.
Kommande natt till exempel ska jag sova minst 4 timmar i sträck.
Bestämma.

6 kommentarer:

Mikaela de Ville sa...

Lycka till med sömnen. Är säkert jättejobbigt men kan inte låta bli att längta dit själv. 10 veckor kvar för vårt lilla IVF-underverk nu!
Sköt om dig!

Anonym sa...

Åh, det är så roligt att läsa din blogg. Har en kille som är en dag äldre än din och allt du skriver stämmer in så bra. Går också här och tror att tänderna är på G. Han dreglar och knor med handen i munnen hela tiden... Verkar mer orolig än innan och har svårt att komma till ro. Tutten verkar inte heller poppis längre så för att göra honom nöjd får han ersättning 2ggr/dygn (så ofta han skulle vilja äta annars känns inte som tutten hinner producera, resulterar bara i ledsamhet när det inte sprutar som det brukar...). Han brukar inte vara gnällig, men det måste helt enkelt vara en period vi går igenom med våra 4-5 februaribebisar! =) Kram till dig och sötaste Milo

Anonym sa...

Hoppas Dina båda M har vaknat till nu, åtminstone stora M. Gratta honom på hans dag idag!!
Trist det där med sömnen, men du ska se att snart är han tillbaka i att sova lite fler timmar, det går upp och ner lite emellanåt. Och är det tänder på G så stör ju det också hans sömn som i sin tur stör er andra. Men man blir ju sur när man känner tröttheten och ändå inte kan somna! Det ÄR frustrerande.
Men nu är det ju bestämt - du ska sova minst 4 timmar i sträck natten som kommer.
Hoppas Ni får en riktigt bra dag idag och firar Marcus på födelsedagen, kanske lunch och fika på stan (om det är väder för det förstås).
Kram Maggan
PS Hur blev håret?

mackan f sa...

Hallå där!
Tar mig ändå friheten att via ditt fönster skicka en hälsning till Mannen vi båda håller av.
Grattis Marcus!

Anonym sa...

Om du inte redan sett det, titta så fint Sanna Lundell skrivit i sin blogg på MAMA om Marcus. Hon sätter ord på det vi så många känner:

1. Marcus Birro har lagt ned sitt bloggande. Fy fan vad tråkigt. En av få bloggar med lite självinsikt, värme, smärta och mänsklig glöd. Han delade verkligen sin resa från missbrukande, bitter, småsint slugger till en mer kärleksfull och tolerant människa som inte hymlade med sina tillkortakommanden, sin sorg eller sin glädje för den delen. Hans blogg var som ett kvitto på att det går att förändras och förädla sina mänskliga kvaliteter. Och det stack i ögonen på många. Stack i ögonen på alla bittra, ensamma och rädda därute. Nu orkar inte Marcus ta mer skit, de småsinta har vunnit. 1-0 till ondskan.

//Magdalena

Anonym sa...

Har du sett Wall E disneyfilmen...??? Se den nå´n natt om du inte kan sova!!! Min sömn är också helt störd...vad ska vi göra?? Tänker att det finns värre saker att hänga upp sig på! Det är ju sommar och bebis och alla är friska (Har du läst musikfrökens blogg...???tåååårar). Men inatt ska det sovas...ellerhur??