onsdag 17 juni 2009

hemma

Nakenfis spratlar på golvet och Marcus fixar i köket medan jag sitter en stund och låter fingrarna få sin dagliga motion.
Snart ska vi äta.
Känns otroligt skönt att vi är hemma allihopa.
Och ute skiner solen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter lugnt och harmoniskt! Ha de bra!

Anonym sa...

Åh Jonna, jag bara måste få säga detta;
Vilken fantastiskt fin krönika Marcus skrivit i Expressen idag!!!!! Han är så duktig och skriver så bra och fängslande, och som vanligt rakt och ärligt.
Ge honom en kram och tacka för allt det fina han förser oss med. Kram till dej själv naturligtvis också och inte att förglömma, till Milo. Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommarhelg och att vi alla får lite sol och värme!
//Maggan

M sa...

Hej Jonna! Visst är det skönt att bara vara hemma med familjen! Vill bara säga att jag läste idag på Aftonbladet att en viss person ska lägga ner sin blogg, och ALLA som kommenterat var verkligen skitnöjda över det beskedet, liksom jag själv. Verkar ha varit en site som bara dragit till sig diverse anonyma medjamsare utan egen mening. Jag har många i min omgivning som verkligen älskar att höra Marcus, eller läsa det han skriver.

Eva sa...

Borta bra men hemma är helt enkelt bäst.
Så är det bara.
=)

Anonym sa...

Har också läst i kvällspressen att AS-sidan ska läggas ner och dessutom redan innan midsommar. Så himla skönt! Nu slipper vi alla trakasserier och hatskriverier mot Marcus! Har läst en del kommentarer på både Aftonbladet och Expressen och 99% av dom som skrivit är helnöjda med att sidan försvinner och det känns ju bra, de allra flesta motiverar sin nöjdhet med att där bara stod skit och elände.
Men jag såg på Marcus fotbollsblogg att en viss återkommande signatur hade skrivit en hänvisning till AS-sidan igen!!!! Men å andra sidan försvinner ju den förmodligen redan från i morgon, så då kan det kanske kvitta.
Fira sidans nedläggning, men framför allt fira den kommande helgen njut av tillvaron.

Anonym sa...

motionera fingrarna? haha, kan feltolkas...