onsdag 17 juni 2009

plan A

Nu har vi två par armar som kämpar med att vagga en liten 7 kilos klump av kärlek till sömns. Går väl sådär än så länge.
Och jag som ville se bachelorette. Hoppas älsklingen funnit ro tills So you think you can dance börjar i alla fall. Skulle vara så gött att stilla få kolla på favorit-TV programmet till tystnad.

I natt har vi tänkt dela upp det som så att jag sover på soffan i vardagsrummet själv och Marcus tar nattmatningen av Milos med ersättning. Om allt går som vi tänkt kan jag sova ostört ett antal timmar i sträck och sen vara pigg och kry imorgon bitti och minst en vecka fram, då vi ska upprepa proceduren.
Om det lyckas vill säga.
Anledningen till att jag inte kan sova i sovrummet medan Marcus matar är att jag har så himla svårt att somna om, eller ja somna. Punkt. Så därför är chansen för sömn för min del större om jag är med öronproppar i rummet bredvid för jag tror det är dags att jag får sova lite.
Får se hur det hela går. Känns jobbigt just nu bara att tänka tanken att inte vara nära bebis. Men samtidigt lockar lite vila också...

Nu är det mina armars tur.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Måste vara skönt med 2 par armar som kan vagga och vyssa liten Milo. Hoppas han kanske redan somnat nu.
Plan A tycker jag låter väldigt bra. Att sova på soffan i vardagsrummet är en mycket god idé och dessutom öronproppar, förhoppningsvis kan du då få sova några fler timmar inatt. Och Marcus är ju så himla duktig så han fixar ju lätt som en plätt att ta hand om Milo och ge honom mat.
Jag förstår att det känns lite konstigt att inte sova bredvid Milo, men å andra sidan så behöver du nog få sova lite fler timmar nu än senaste nätterna. Lycka till både med din sömn och med Marcus "nattuppgift"!
Kram från Maggan

Anna-K sa...

Hoppas du får en god nattsömn i soffan. Ni vaknar alla 3 utvilade o pigga. Jag håller tummarna för detta!

Anonym sa...

Jonna! Vilken fantastisk sambo du har! Har precis läst detta på Marcus blogg:

"Nu ska jag ta några dagar välförjänt ledigt, vara med Milo, se över min kommande roman, ta promenader, kolla fotboll, läsa böcker, kyssa J."

Kan bara gratulera dej till att ha fått Marcus vid din sida!
Var bara tvungen att få skriva det här til dej, blev så glad när jag såg det jag egentligen redan förstått, att Marcus ÄR en jättefin människa!
Nu ska jag inte "tjöta" på dej/er mer för idag.
//M

Annika M sa...

Nu är det Marcus tur att få sova och vara nära Milo. Så måste du tänka. Och som en bonus får du sova. Inte illa!!!!!!