torsdag 18 juni 2009

midsommar imorgon?

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss inatt. Jag kröp ner i vår säng halv ett för det var så trist att vara själv i vardagsrummet, sen vaknade Milo halv två för mat och eftersom jag vaknade med (hade knappt somnat) så fick mina tuttar göra jobbet. Sen sov han faktiskt till klockan sex innan det var upp och hoppa igen men de fyra timmarna däremellan sov jag faktiskt riktigt bra. Heja mig!
Marcus tog ut killen vid sju för lite grabbsnack och jag fick mig två timmar sömn till. Så skönt även om jag fortfarande är mosig till sinnet och söndervärkt i kroppen.

Idag är det ett regnigt midsommar-förspel, men det känns inte riktigt så. Eller att det är regnigt känns ju, fast midsommar? Nej jag tvivlar.
Hänger inte med i svängarna, det går så fort allting. Har länge levt kvar vid årsskiftet, tror det var jul precis. Blir nog så när man pausar en hel höst, svårt att komma ikapp liksom.
Blir slagen av det faktum att vi i alla fall har passerat februari varje gång jag tittar på älskade Milo och kan konstatera att han är här! Han är ju faktiskt det! En livs levande liten son är här hos oss och förgyller varje sekund av tillvaron. Och då, plötsligt, gör det inte så mycket alls att årets midsommar inleds med ett förspel i regn.

6 kommentarer:

Rebecca sa...

Så länge man har de mest betydelsefulla vid sin sida så spelar regnet ingen roll. Så försöker jag tänka iaf, midsommar hade blivit en konstant besvikelse annars. Nej sill går allt att inomhus också. Dessutom är det allt väldigt mysigt att lyssna på regnet =)

Hoppas ni får en härlig midsommar du, Marcus och lilla guldet. Ta hand om er.

Kram Rebecca

Anonym sa...

Hoppas ni får en underbar midsommar!

Stora kramar Tess W

Anonym sa...

Nåväl det blev ju ändå hyfsat med sömn i natt för dej plus dom extera timmarna på morgonen. Inte illa ju.
Förspel till midsommar, ja det är regn, men har faktiskt slutat här hos oss nu. Kan ju hoppas på lite bättre på väderfronten. Men å andra sidan, man får ta det som det blir. Sillen, färskpotatisen, dillen, jordgubbarna går ju att avnjuta även inomhus. Det viktiga är att man har med sig solljuset och värmen på insidan och det har vi ju.
Och har man dessutom en sån 7 kg:s guldklimp som ni har så överväger det allt ev regn på midsommarafton!
Midsommarkramar från Maggan!

Anonym sa...

Tänk så härligt att få umgås med familj och vänner, strunt samma om det regnar utanför! Hoppas du får sova ut lite även i natt. Här har jag ständigt sömnbrist med varannatimmes matningsbebis;-)(bebis och bebis, ett år i går) Men vad gör det, en så kort period av ens liv, sova får vi göra någon annan gång. Lev livet fullt ut!

Ha en underbar midsommar!
//JohannaC
mamma till Nils, Carl, Sigrid, Magda, Tor och Märta

Birgitta sa...

Ha en skön Midsommar, hur än vädret är!
Tack för att vi får ta del av alla fina bilder
Kramar! Birgitta & Herr Nyfiken

Anonym sa...

skönt att 1000apor konkat nu, så slipper man lite tjatter därifrån iallafall.

=)

SOV.

=)