torsdag 4 juni 2009

kvällsligg

Ska alldeles strax lägga mig på mina spiks. Har ännu idag inte fått mig min dos aaaaaaajjjjjjjhhhhhoooooooohhhhhsååååsköööönt, så det är verkligen på tiden. Min rygg dödar mig just nu och om jag inte snart blir rejält hjälpt även långsiktigt av mattan måste jag ta till några andra åtgärder. Man skulle lätt kunna säga att finnjonnan är jävligt trött på ont.

Imorgon är fredag och då har jag två måsten.
Förutom alla de andra.
1. Ringa FK.
2. Ringa facket.

Blir kul.
Eller inte.

God natt.

20 kommentarer:

Carolina sa...

bra blogg du har=)

Helene sa...

Urk vilka "skojiga" måsten du har, Fk och facket. Riktiga höjdarsamtal...

Båthuspernilla sa...

Hoppas att spikmattan hjälper, men det du och din rygg verkar behöva är ju ett bra träningsschema så att du långsiktigt bygger upp den.

Lillkillen blir väl knappast lättare och du behöver bygga upp din bålstyrka för att orka.

Kontakta en bra sjukgymnast och be om ett träningsprogram som du kan göra hemma.

Förlåt om jag skriver dig på näsan, men just styrka i mag- och ryggmuskulatur är sååå viktigt för att kroppen ska hålla hela livet.

Hunden Sylvester sa...

Måste oxå köpa en matta, den är så avkopplande att ligga på, jag somnar direkt!

Besök gärna http://hundensylvester.blogspot.com/

Anonym sa...

Hoppas spikdosen hjälpte din rygg, så att du fått sova i natt! Good luck med samtalen med FK och facket!

Om inte mitt minne sviker mig, så är det väl Milos 4-månadersdag idag! Ge honom stor grattiskram!

Katarina sa...

Jag har egentligen en hälsning till Marcus. Läste precis på hans blogg att han komemr att stänga ner den. Kan inte lämna någon kommentar där så jag gör det genom dig. Hälsa honom att det är en blogg jag kommer att sakna, sakna hans rättframhet och ärlighet, hans öppenhet och mod, hans sorg och hans "blödighet". Han är fantastiskt duktig på att skriva, hans blogg har liksom din vunnit mitt hjärta. Hälsa honom att jag hoppas att han fortsätter med denna ärlighet och öppenhet som av någon anledning provocerar folk. Märkligt, men det måste vara rädda för sina egna känslor och vågar inte på samma sätt känna som Marcus gör. Det han skriver berör männsikor. Och det är viktigt. Kämpa på , Marcus! Låt inte dessa mobbare komma åt dig. Njut av din familj och din fantastiska son! Det är glädjen i livet. Jag fortsätter att läsa på din blogg, Jonna, och känna igen mig i alla bestyr som småbarnsförälder. Jag kommer också att hålla utkik efter emr som Marcus skriver! Må så gott! / Katarina

Anonym sa...

(Hör egentligen inte hit och du kan strunta i att publicera detta)
Vill bara genom dig hälsa till Marcus då jag nyss var inne på hans blogg och till min ledsamhet upptäckte att han har stängt sitt fönster mot cyber(war)space. Förstår honom och jag tycker att det är ynkligt av ickenämnda personer att håna & bespotta på det vis som skett och sker. Kommer verkligen att sakna Marcus bloggande men jag har all respekt för hans beslut. Hälsa honom att jag alltid tyckt MYCKET om hans texter och att hans Karlavagnen är det jag helst lyssnar på av veckans sändningar. :-)
Kram på er hela familjen!
Caroline i Skövde

Christina sa...

Nu undrar jag hur ni tänker...eller känner snarare..:). Min käre make köpte en så´n där spikmatta och efter en skön dusch skulle jag pröva...attans vad ont det gjorde. Tänker banne mig inte utsätta mig för det frivilligt en gång till. Undrar i mitt stilla sinne hur någon kan tycka det är skönt....kanske man ska ha typ en T.shirt eller så på sig....

Rigmor sa...

Caroline i Skövde skrev allt jag velat säga.Marcus är toppen på alla sätt.
Har skrivit flera ggr till Sveriges värsta bloggare och hans ex, och varit såååå för....ad.De är några hemska människor som all media borde bojkotta.
Kram till alla tre.
En jätte fin familj.
Lycka till.

Ewa Ä sa...

Tycker du på riktigt att en spikmatta är bar. Har blivit rekomenderat att ligga på en, tvekar...är lite blödig.
Om du vill så hälsa gärna Marcus att jag kommer sakna hans blogg, men har full förståelse för hans beslut...kramar

Jessi sa...

Även jag har en hälsning till Marcus som jag hoppas når fram via dig, jag läste precis på hans blogg att han har skrivit sitt sista inlägg där.

Hälsa honom att jag kommer att sakna hans blogg, att det har varit tankeväckande och inspirerande att få ta del av hans öppenhet och mod.

Allt gott till hela familjen!

Mamman sa...

Grattis finaste Jonna på födelsedagen i efterskott!

Tyvärr har jag inte hunnit kika in till dig på en vecka då jag har stått i flytt. Men nu är jag på plats.

Jag måste göra en yttring gällande Marcus nedläggning av bloggen. Jag förstår honom och hans beslut, han skall inte behöva ta all denna skit han utsätts för i media. Det är skrämmande hur en person som Alex Schulman kunnat få en sådan stor plats i samhället med ett enda uppsåt, att kränka och förlöjliga personer.

Jag tar starkt avstånd ifrån sådana personer och jag anser att A. Schulman är en person som är genuint elak på andras bekostnad. Helt ofattbart att han anser och många med honom att det han gör skulle vara fråga om humor.

Jag får en känsla av A. Schulmans inlägg i grund och botten handlar om en slags avundssjuka gentemot din sambo.

Marcus vet vad ödmjukhet är, han räds inte att visa upp ärren han har på insidan. Alex däremot, hans stora "talang" är att håna och göra sig rolig över människor.

Jag tror endast att den dag Alex själv skulle råka ut för det Marcus gått igenom skulle kunna göra en sådan typ som Schulman mänsklig, eller också inte.

Trots att Schulman anklagar Marcus för att vara hatisk och bitter så är det ju inget annat än vad just Alex Schulman är, det Alex skrivit i sin blogg tycker jag speglar honom själv och inte Marcus Birro.

Tragiskt att vissa människor ges rätten att betè sig så illa. Än mer tragiskt att många dunkar Alex i ryggen och applåderar åt det som jag tycker är ren mobbing.

Det jobbas mycket för att barn inte skall mobba och ge sig på andra barn, men hur skall vi få stopp på dettan är vi vuxna är av den värsta sorten? Jag mår illa verkligen! Usch!

Kramar om er alla i JonnaFamiljen!
/Mamman

Anonym sa...

Hej jonna o lilla Milo!
Skipmatta oj! Det skall jag prova.
Sen har jag provat allt.
Men varförskall Marcus lägga ner simn blogg, den är så bra! Din oxå. Han skriver underbara texter. "Idioter" finns överallt Marcus. Vi andra drabbas också. Nu skall jag hålla koll efter var du skriver det räcker inte med att höra dig Karlavagnen. Uppror!
Men huvusaken Milo GO mår bra o du Jonna, Kram så länge alla tre. Olivia mormor

Anonym sa...

ytterligare en hälsning till Marcus.... Hälsa att han inte ska glömma att det är många som tycker han är en ruskigt bra person.

Anonym sa...

Även jag vill på detta sätt framföra mina varmaste hälsningar till Marcus. Älskar fullkomligen hans sändningar av Karlavagnen, likaså att läsa hans blogg. Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att ni orkar stå starka mot dessa förb-ade mobbare (läs Schulman).
Allt gott till er båda.
Kerstin från Stockholm

Öländskan sa...

Hej, åh nej vad tråkigt att Marcus stänger bloggen, hälsa honom att han har mångamånga som gillar honom, men som alltid så kan en eller några personer förstöra för väldigt många.
Ha en skön helg
Kram

ida gbg sa...

Kram till både Marcus, Milo & dig ikväll! Kommer sakna Marcus bloggande..

Anna-K sa...

Hej hela familjen! Hoppas ni har det bra - trots en massa "skit" som ni inte skulle behöva läsa.Jag har alltid beundrat Marcus - hans ärlighet o hans underbara röst i Karlavagnen.Det finns något som kallas "avundssjuka" - tråkigt att du lägger ner din blogg - men det är kanske bäst så. Ha en skön helg!

Anonym sa...

Ond rygg är bland det värsta som finns:(
Läste Marcus blogg trist att han lägger ner:(
Trevlig helg:)

Anna sa...

Hej på dig! Jag brukar titta in här då och då och har följt er resa med Milo. Jag var från första stund helt säker på det som idag sker i ert liv. ert liv med Milo. Det bara kändes så. Jga brukar lämna lite spår efter mig, lite uppmuntrande ord och så. Jag är glad för er skull det spritter i mig då jag bara tänker på hur fint det blev för er och vad fantastikt altt är efter er kamp. Du behöver inte publicera kommentaren för jag vill skicka en hälsning till Marcus som blir till dig i viss mån. Jag är ledsen för de tokar som gör ert liv surt, jag är ledsen över bilden av Marcus som det han beskriver i sitt sista blogginlägg. Men jag skulle vilja be honom vara kvar med sina skriverier, enda sättet att ta över det sjuka ta över dem rädda. Tänker att det finns kärlek eller rädsla, människor agerar utifrån rädsla eller kärlek.
De kommer kvävas ner, den insikten Marcus har om sig själv har inte dem. Människor kan ge faen i hans verklighet, den står han för. Vi andra som rest själva och ser bortom vårt avund och vår rädsla behöver hans texter, hans funderingar och hans protester. Hälsa honom det, snälla. Nu hoppas jag att ni får en fin sommar! Och krama lille Milo från mig det lilla underbarnet. Kram Anna