måndag 1 juni 2009

mammamåndag

Ännu en dag med min lille son går mot sitt slut, vilket innebär sovande bebis och en trött-ickesovande-men-snart-så mamma (först projekt runway).
Underbart med sommar måste jag säga även om det stundvis nästan blev för varmt. Men vem klagar? Inte ja,g för det finns ju skugga. Vi tog en långpromenad och sen en långfika med Jessica, helt underbart att lapa fruktsmoothie under parasoll.
Nu mot kvällen blev det liksom igår kväll och i förmiddags lite av en skrikorgie. Vet inte om det är Milos tarmar som bråkar igen för aj aj aj vad han lät, fast sen så blev det bra igen.
Så här såg jag ut för ett år sedan. Nyplockad och eländig.
Ur ett av de 30 blåsorna som jag hade tömts på hittade man ägget som kom att bli till älskade Milo.
Just då visste jag inte vad som väntade, men nog hoppades jag mig fördärvad och bad om vinst.
Och jag vann!
Vi vann.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske du nu är en sovande mamma, kan ju hoppas det. Har ju varit en underbar sommardag som även jag njutit av i skuggan för det mesta. Har Milo fått mer av smakportioner, kan ju ge lite små tjyng i magen av ovana att få i sig nya saker.
Tänka sig att Milo är den utvalda av dom 30 blåsorna, helt fantastiskt. Och vilken underbar vinst Ni fick i honom och han i Er! Och tanken på att det finns flera möjligheter för Er att få ytterligare syskon till honom i en framtid! Det är bara att gratulera er till att ha fått Milo!
Kram från Maggan

Anna-K sa...

Du vann högsta vinsten! Hoppas på god nattsömn!

Anonym sa...

Vilka vackra ögon du har på den bilden.

Anonym sa...

Åh, vad trött du såg ut för ett år sedan. Även om du är outsövd nu så hoppas jag att du har mer livsenergi nu.

Jag känner så själv, för ett år sedan hade jag just fått mitt andra missfall och mådde jättedåligt. Nu är jag bara några veckor ifrån att föda en liten bebis som grejer och sparkar i magen. Hoppas allt går lika bra för mig som det gjorde för dig.

Kram, Bella

Ditte sa...

Tänk så mycket som hänt på ett år! I dag (i går) ser du säkert mycket gladare ut. =)

Anonym sa...

Oj,vad du ser olycklig ut,det får nästan mitt hjärta att brista,tack gode gud att det gick bra och att det lilla underverket Milo kom till er.Det är en tuff resa ,framförallt för kvinnan ,det här med äggstimulering,uttagning och insättning och hela psykiska processen.(är lite insatt i detta då jag en kort tid arbetat på en gyn.avd.där detta utfördes). Vad skönt att ändå Milos mage verkar lugnat ner sig,men det är klart att att han säkert reagerar på lite av de smakportioner han nu får(en känslig mage är sådan).
Härligt att du kommit tillbaka till ett socialt uteliv,fikamys på cafe´er bl.a.(med eller utan bebis)
Ha det så gött,kram Margreth

Lilian Moberg sa...

Jag tycker mej känna känslorna som irrar runt i ditt huvud. Och även ångest, efter allt som ni gått igenom, så finns nog den tanken där,tänk om det inte går vägen den här gången heller.Men det gjorde det i form av lilla gossebarnet Milo.Krama Milo från mej(ni får också en kram.Lilian M

Cissi sa...

Grattis på födelsedagen, lite i förskott!!! :-)
kramar