torsdag 23 september 2010

dagis

Nu har jag lämnat Milo på förskolan och han ska stanna där till tolv. Inga tårar idag heller, bara den sedvanliga blöta pussen. Marcus är och tränar och jag sitter här med en halvt sovande liten tjej vid min sida. Har tyvärr golvvård i Milos rum så jag väntar på polishläggarsnubbarna och kan därför inte vila värst. Fast i natt sov jag något mer än natten innan så jag är på hyfsat humör och tror mig orka igenom denna dagen också.
Klockan tolv ska vi på akupunktur igen och när jag kikar i min kalender får jag nästan panik, något att göra varje dag för att inte tala om alla dagar då Marcus ska iväg. Pust, svettig tid väntar. Men då jag lever på hoppet kommer jag ju snart få sova i alla fall. Bra det!

Muminmössan är köpt i Finland, var vet jag inte för det var en present av mormor och morfar. Men visst är den fin.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Här är en till som fått nummer två med magbesvär:(
Har tidigare kommenterat att vihar barn i precis samma åldrar. Min första son hade kolik och man hade ju hoppats att oddsen för att få TVÅ barn med kolik var väldigt låga. Gråtfärdig har jag nu börjat inse att det inte verkar bättre. Har testat allt man ska med droppar och skit med det verkar inte bli bättre. Vet att jag rådde dig med Milo om akupunktur när han var liten. Det sa min BVC sköterska först EFTER koliken gått över att man kunde ta. Så den här gången tänkte jag prova det tidigt. Så jag ber dig berätta var i N får ni akupunktur? Och hjälpte det med Milo tycker du? Och skriv gärna hur det hjälper på lilltjejen! Att ha ett kolikbarn är nog jobbigt. När man dessutom har en vild snart tvååring går ekvationen knappt ihop. Skönt att M börjat på dagis och att det går bra. Dessa 15h är min helg! Älskar båda såklart innerligt, men man är ju inte mer än människa:) Lycka till!

Anonym sa...

Det är bara att konstatera, att Milo verkligen gillar dagis! Och det är ju jätteskönt för dig att veta att han har kul när han är där och kan leka och busa precis hur mycket som helst.
Hoppas golvet fixade sig, och att det gick bra med akupunkturen. Snart, snart sover ni som stockar hela familjen hela nätterna (optimist-tankarna är viktiga!).
Muminmössan som flera kommenterat ÄR verkligen jättefin.
Kramar från Maggan1