söndag 12 september 2010

söndagmorgon och bröllopsbestyr

Milo kör baklänges runt på sin röda brandbil och tjoar.
Mimmi (vi kallar henne så idag) sover.
Jag sitter och gäspar. Är mycket trött men på väg att liksom vakna tack och lov. Kunde inte somna om efter klockan fyra amningen, men till min glädje kunde dottern det. Hon var jobbigt täppt varje gång hon vaknade och lite kinkig därför men det överjäkliga magontet var inte där. Kanske, kanske kan minifom och semperdropparna ha börjat verka. Vi hoppas.

Om en knapp vecka ska ena bror min gifta sig med sin fina Cecilia. Känns mycket roligt och häftigt. Jag hade för egen del hoppats på return of the waist på ett mer tydligt sätt tills dess men får nöja mig med vad som hänt. Har iaf hittat en gammal klänning som passar hyfsat och som går att enkelt amma ur. Hade den på Milos dop och även om jag var betydligt mindre då så är tyget tacksamt så det ger med sig. Gördeljäveln jag köpte på lindex var tyvärr bara bajs. Eller så köpte jag en för liten. Hade på mig den på releasefesten häromveckan men då ståltrådarna som liksom löper lodrätt runt hela härligheten vek sig utmed valkarna och därmed resulterade i ilskna sår och blåmärken på min rygg, har jag lagt den till handlingarna. Vill man vara fin får man lida pin -in my ass. Den skulle ju förutom att framhäva lite inåtböjda former i mittpartiet framförallt ge stöd åt ryggen och på så sätt minska det onda där och då är inte mer ont ett alternativ. Ska nu kolla vidare på nätet efter någon annan, bättre.
Tills dess -ha det.

18 kommentarer:

Birgitta sa...

Hmmm...du får prova med att linda bandage runt om! ;)

Birgitta sa...

Förresten, ett tips: http://www.homepartystore.se/somlos-uppstramningstrosa-vit-p-143.html?cPath=38_27

Anonym sa...

Milo behöver dig särskilt mycket nu,struntra lite i den lilla på ett klokt sett.

Anonym sa...

Mimmi - ett vädigt bra namn, om jag får säga det själv!

/Mimmi

Anonym sa...

http://www.mammafitness.se/se/shop-346380

Anonym sa...

Upptäckte för några dagar sedan din nya presentation i högerspalten. Jättefint!

Hoppas att du får det roligt på bröllopet. Jag tror inte att någon av gästerna kommer tänka på några midjor, men klart vore det trevligt om du skulle slippa ha ont.

Ha det bra!

Anonym sa...

Synd att du inte kunde sova lite mer, men du fick väl i alla fall sova lite mer än vanligt kanske.
Kan tänka mig hur det låter på brandbilen när Milo kör runt, kan bara le.
Så var det magontet, hoppet är kanske infriat, Minifom och semperdroppar kanske är melodin för prinsessan, som för dagen kallas Mimmi ;-)
Kul att det är bröllop på G för din ena bror och jag är övertygad om att din klänning är jättefin. Jag minns naturligtvis inte hur den ser ut, även om jag vet att jag sett bilder från Milos dop. Men du köper bara snygga saker, och praktisk är den ju också eftersom den är enkel att amma ur.
Den där gördeln, ja jag har tänkt mycket på den med hyskor och hakar. Men att den skulle ge sår och blåmärken är ju för jäkligt. Det var ju mindre ont du skulle få och inte mer ont och bekymmer! Det är bara iväg och kolla om du hittar någon annan, men som bara ger stöd åt ond rygg och inte ger ”biverkningar” i form av sår och blåmärken. Men du – kolla storleken också ;-))
Kram Maggan1

Anna sa...

Du som har haft problem med din rygg (eller snarare har kanske) borde satsa på en ordentlig gördel. Som även funkar när du gått ner några kilo. Så att du kan ha den även senare om problem med ryggen kvarstår. Du har ju nu två barn att bära på. :)

Ta en koll på den här igen. Jag har hört att den är bra. Har inte haft någon anledning att köpa en egen ..än. Men det kanske kommer.
http://www.mammafitness.se/se/shop-346380

Och Mimmi är jättegulligt. Men det vet du ju redan. :)

Anonym sa...

Ha´det själv Jonna.Nu är hösten äntligen här och jag bara älskar den kalla klara luften och trädens fantastiska färger. Allt är möjligt känns det som en kort tid INNAN allt regn,dimma och slask.Men då kan man njuta av äppellpepperpäron el. plommonpaj med raggsockar på framför brasan/elementet ! Kijan

Johanna sa...

Kul med bröllop! :)

Tips: har hört att Belly Bandit ska vara jättebra. Finns på tex mamastore. Ganska dyr, men smakar det så kostar det?

http://www.mamastore.se/product_info.php?cPath=166&products_id=72430

Anonym sa...

Du kommer att få det roligt på bröllopet utan pinoredskap. Jag kan inget om gördlar. Kul med bröllop. Mimmi vad fint..Lillgumman skall nu sova tycker jag. Milo jag skrattar jag vet hur det låter när småkilar har buskul. En liten pojk pass 8gjorde två mål idag, var på fotboll hela dagen morgon till sena em. och sprang! in (hur orkar de?) av glädje. Trött tittar man på men de är så goa! Ha det trevligt nu Jonna figuren blir normal utan tortyr. Kram Men som vanligt mest till Milo-go

Cissi sa...

Bröllopsbestyr, jo jag tackar!! Här är det fullt upp vill jag lova. Ibland känns det som att en härdsmälta i skallen är nära ;-) Men snart är det dags. Dagen vi väntat på så länge är snart här! Det blir så roligt att ni kommer och firar med oss! kramar

Anonym sa...

Mimmi=) Underbart!!!!!!! Så fint. OCH ovanligt konstigt nog=) Liten Mimmi=)

annapanna sa...

Köp gördeltrosor istället! Grymt osexigt men mycket bekvämare. Kanske inte skapar jätte mycket midja men håller in och slätar ut. Funkar för mig ;)

Anonym sa...

Jag köper strumbyxor som stramar åt, köper dem på lindex. Det är hög midja, riktigt hög med åtstramande effekt. Men det gäller att köpa dem i stor storlek för annars rullar spektaklet ned. Lycka till!! /K2

Anonym sa...

Kolla Maidenform. Jag köpte på Åhlens.

Elli sa...

Jag hade samma problem som du när jag köpte en gördel. Trådarna liksom vek sig när man satt och såg inte klokt ut under något tajt!
Men jag sprättade upp ändarna och plockade ut dem för att testa. Och den satt tajt ändå och döljde allt som behövde döljas framförallt var den väldigt mycket mer bekväm...

Malins blogg sa...

Vilka fina barn ni har!
lite roligt att vår son också heter Milo :-) och farfar heter Santino :-)
så det bor en liten Milo Santino även hos oss;-) född 19 februari 2009.
väntar även en tjej nu, som inget namn har, men vi funderar på Melia. Riktigt svårt att hitta på något som passar bra till storebror!
Malin