torsdag 23 september 2010

resa penis träning

Börjar bli något trött på sladdret på magen.
Eller vadå, sladdret är ju magen, så jag börjar alltså bli trött på den. Det har visserligen "bara" gått 6 veckor sen bebis kom så ingen panik, jag vet, men samtidigt börjar jag faktiskt tröttna rejält på att det inte minskar alls. Sladdret. Eller har det gjort det? Kanske lite. Men för lite.
Vill ha tillbaka en mage som kan stoppas in i ett par brallor, mysbyxlivet må vara mysigt just men samtidigt knäckande för självkänslan. Vill inte hasa runt i mysisar dag in och dag ut, samtidigt som det är det enda jag kan göra. Hasa. I storlek large.
Får ju ännu inte köra några övningar och om sanningen ska fram vill jag inte heller. Vill bara ha tillbaka min kropp utan minsta ansträngning. Faktiskt. Är ju inte särskilt förtjust i att svettas så den dagen då jag får börja röra mig hårt och träna ser jag inte fram emot. Direkt. Även om jag råkar gilla just sit ups och längtar lite till att få slänga mig på golvet och pusta.
Fast tills dess ska jag fortsätta resa min inre penis, eller dra upp dragkedjan från rumpan och fram för de som föredrar det. Penisresning är dock roligare och mer stimulerande enligt mig, så jag gör det. Nu. Mycket bra övning för de där dolda små coremusklerna där inne och de ska ju tränas innan något annat.

8 kommentarer:

Emma sa...

Återigen tipsar jag om Olga Rönnbergs blogg. Hon rekommenderar att hålla sig borta från situps och istället köra plankor plankor plankor i alla dess former. Det gör jag och det hjälper. Tar ej lång tid, behöver ej bli jättesvettigt.Så skit i situpsen och kör plankor istället. När du fått okej på att träna alltså.

Anonym sa...

hej!
Du har inte funderat på att enligt GI eller LCHF?

Anonym sa...

Jonna, låt du magen få sjunka ihop i lugn och ro! Och framför allt träna inte så att du får andra bekymmer istället. Det gör inget om magen är lite stor ett tag, du är så himla fin att se på, så det är ingen (mer än bevisligen nån som inte förstod bättre) som tänker på din mage. Men visst, jag förstår känslan. Och din kropp den kommer tillbaka, var så säker på det! Prinsessan är ju värd magresterna du har nu, eller hur?
Fortsätt du med resningen av din inre penis eller dra up dragkedjan, what ever!
Strunta nu i att titta ner på magen, titta på dig i spegeln och se vad fin du är!
Kram till dig och hela familjen!
//Maggan1

Anonym sa...

Träna på att resa vems penis???? Jaja brännvin och salt hjälper mot allt

Mila sa...

Din blogg är alltid lika underbar! Ha ha ha :D Känner igen det där sen jag fick barn (för 400 år sen) och alla skulle vara så hurtiga och studsa upp ur förlossningssängen.. Ville inte heller träna, ett dugg, ville bara att kroppen en morgon bara skulle vara "färdig" ;)
Det var den aldrig...

Lycka till!

Mila

Anonym sa...

www.mammafitness.se

grym sida om du vill ha tips om att må bättre.

Anonym sa...

Magen blir nog fastare med tiden. Bra att du kör "resa penis träning" det kommer du att vara glad för om 20år :) /Karin

Anonym sa...

Haha! Du är rolig Jonna!
Oroa dig inte över magen..lite sladder ett tag..vad gör det?
Njut av livet med din familj..vilka roliga kommentarer du har fått här..helt underbart att det finns människor som bryr sig på det sättet..Guld! Alla skulle ha en så´n hejarklack i livet :)
Go Jonna!, Go! Go!.. ;)
God bless dig och er fina familj
Mvh Hanna