lördag 4 september 2010

trött

Det var härom morgonen det.
Har ju inte blivit mer än ett par timmars sammanlagd sömn per natt och det är lite lite till och med för mig. Inte för att jag lider på dagarna, tvärtom, då går jag mest omkring och är hög på mycket trevliga lyckohormoner, men dessa morgnar just. Och nätter. Då har det inte varit roligt alla gånger.
Fast så plötligt händer det.
Inatt sov älskade bebis först en timme i sträck -amning- sen tre (!) timmar -amning- och så till sist två timmar! Med enkel matematik kom jag upp i ca 5,5 timme av att sova varav runt två och en halv i ett svep. Visst var jag seg i morse med, det är man väl alltid, men nu känner jag mig grymt på g. Härliga lördag! Lite sol på det här och jag säger som Musse Pigg -Tip topp!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad heter lilltösen nu då? :)

Anonym sa...

Varje timme med sömn är viktig för en nybliven mamma! :-)
Håller tummarna för er att det blir mer av den varan.

Har ni kommit fram till ett namn ännu? Tänkte på att "plutt" eller "bebis" blir ju en månad snart!
En sån söt liten kan ju inte få vara namnlös! :-)

Anonym sa...

Min mans bok är bäst......köp den...jag har INTE läst den men den är bäst ! Hallå JONNA ?

Anonym sa...

WOW, 5,5 tim sömn på en och samma natt. Det börjar likna något nu. Hoppas verkligen det håller i sig, men det gör det ju tycker optimisten Maggan1

Anonym sa...

Men vad folk tjatar om namnnnn......spelar roll...!!..det måste väl få ta sin tid att se vem det är...

Fast Meia är fint.

Meia och Milo. Fint syskonpar. (säger man syskonpar?) (fina namn hur somhelst)

Anna sa...

5,5 timmar har jag inte sovit på flera år. Då har jag ändå inte några barn. Har fruktansvärda sömnproblem. Kan liksom inte sova. Ändå är jag ständigt så trött så jag känner mig ofta svimfärdig och mitt minne är ett minne blott. Har försökt allt.
Så jag förstår verkligen hur det är att vara trött. För dig är det iallafall en av dina största kärlekar som håller dig vaken. Det låter hur fantastiskt som helst. :)