lördag 4 september 2010

syskonkärlek

Det är inte sant hur mycket kärleken växer av att älska. Det fylls konstant på och hela tiden finns bara mer och mer att ge. Och ge -det gör man, då varje given droppe flerfaldigt genast kommer tillbaka. Detta kretslopp är det bästa och vackraste någonsin.

Våra underbara barn.

På bilden ser ni alla fyra.
Jag har alltid sagt att Dante och Liten finns med i allt gott som sker, allt vackert som finns, i varje leende som kilar genom mina läppar och kan man annat än le när man se underverken, våra små mirakel sitta där?
Jag kan det inte. Jag bara ler, ler, ler och älskar. Som jag älskar dem, mina barn.
Barnen.
Underbara mirakel som till oss kommit.
Mamma är så glad över allt som är ni.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fint ♥

Öländskan sa...

Kärleken är störst! Jag blir alldeles tårögd av bilden. Kommer särskilt ihåg mitt första barnbarn som i dag är 10 år,när hon log första gången mot mig så grät jag av kärlek till henne,när hon grät första gången när jag skulle åka hem då grät jag också.Och ju fler man har att älska, så blir bara kärleken större och större. Kram hela familjen.

Anonym sa...

De är så fantastiskt fina, era barn. Jag är så fascinerad över att lillasyster också fått lika vackra ögon som Milo!!!

Anonym sa...

Lyckliga ni som fått så fina barn! Visst ser jag alla fyra barnen, självklart är Dante och Liten med er hela tiden i tillvaron tillsammans med Milo och lilltösen. Dina ord är så vackra Jonna, så jag torkar bort en liten tår i mina ögonvrår här nu ikväll samtidigt som jag gärna vill le tillsammans med er över era mirakel!
Hoppas på en god natts sömn för er och en härlig brittsommardag i morgon när ni och vi alla kan få njuta av lite värmande solstrålar och lyckokänslor i maggropen!
Kramar till dig och hela din familj från Maggan1

Anonym sa...

En sådan vacker bild! Grattis i mängder till de små! Måste säga att jag skrattade till när jag såg första bilden på lillflickan...hon är sin mamma upp i dagen och killen ser ut som pappa:). / Hälsn. Monika M

Birgitta+Herr Nyfiken sa...

Min Svärmor sa, att om man bakade vackra bullar, så fick man vackra barn! Guud Jonna vad du måtte ha bakat vackra, med sååå vackra barn!
Tösen är en liten docka!
Kramar till er alla!♥♥♥♥♥

Christina sa...

Visst är det så att alla barn finns hos en.
När jag får frågan hur många barn jag har säger jag 4.
Jag har 4 barn och kommer alltid ha 4 barn. Eric är hos mig varje dag och jag ser han som en lång nittonåring med mörkt lockigt hår.

Vad stor Milo ser ut.
De är underbara din prinsar och prinsessor.
kram Christina och taxmaffian

Emma sa...

Så himla fina de är! Och du jag tänkte på en sak. Visst var det så att du inte några bilder på Milo direkt som nyfödd? Eller det kanske finns nånstans i bloggen..
Annars skulle det vara kul att se hur han såg ut när han var lika liten som lillan. Är hon lik honom? :)

Anonym sa...

Ljuvlig bild!!

Kram Kicki fr Nork

Anonym sa...

Så vackert! Ord, bild och innebörd.:) Jag är så glad för er skull!
kram/Mia Norrköping

Anonym sa...

Din dotter är en kopia av dig ;) Fick också mina barn (pojkar) tätt (2st). Glömmer aldrig när vänner och grannar kom förbi för att gratulera, hur plöstligt osynlig den äldste blev. Han sprang och hämtade sina finaste bilar men ingen tog notis :( Han var bara 2 år!

Gunilla sa...

Jag blev lite tårögd att dina ord att alla fyra barnen är med på bilden. Visst är det så! Inte vill de missa att var med på samma bild som sina småsyskon!

Jag känner likadant själv nu med allt som händer runt omkring. Att min äldste son är med oss varje gång vi träffar vårt lilla barnbarn som han har blivit änglamorbror till. Inte vill han missa det!

Värme och kärlek.
Kram Gunilla