lördag 6 juni 2009

grattis Sverige!

Ja må Sverige leva, ja må Sverige leva... Hurra, hurra, hurra!
Man hade ju hoppats på lite varmare väder en dag som denna. 10 grader i juni. Burr.
Men men, man kan inte få allt.


14 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina foton på Milo! Ha en bra nationaldag trots det lite kyliga vädret. Såg att Marcus ska nationaldagstala i Norrköping, jättetrevligt!
Kram från Maggan

Anna-K sa...

Söta Milo! Kallt här också + 4 det kanske blir snöskottning framåt dagen! Huu - hoppas på sommarvärme snart!

Anonym sa...

Hej! Vill säga att du skriver väldigt bra! Jag har hittat din blogg och kommer att fortsätta läsa den. Vill även önska dig och din familj en härlig sommar! Och att solen tittar fram idag.

Mvh
Lisbet

Anonym sa...

Är det en tillfälligthet att Marcus ger upp bloggen när Alex får vara sommarpratare? Är det bara en tuppfajt om vem som har flest anhängare o får mest cred? Måste man välja sida liksom? Jag gillar din o Marcus blogg, men även Alex fina ömsinta bok om sin pappa, den borde även Marcus uppskatta, om han kan slita sig från att hela tiden kalla Alex för mobbare, det känns som att det bara blir en ond cirkel av hat här... Visa lite ödmjukhet o stå över sånt tjafs.

Mamman sa...

Söta lilla plutten då!! Fin han är lille Milo, ser så nöjd och belåten ut med livet!

Hoppas att ni hela JonnaFamiljen får en riktigt fin dag, trots att det är lite småkallt ute!

Bra inlägg utav dig angående en viss människa som jag också skall sluta kalla vid namn. Vi får hoppas Jonna att personen i fråga kanske växer till sig några centimeter nu när han själv skall bli pappa inom dem närmsta veckorna. I annat fall tycker jag synd om hans sambo och barn.

Jag kommer också att likt många andra sakna Marcus välskrivna blogg. Men vi får inte låta sådana här människor som kränker andra få detta stora utrymme i vårat samhälle. Alla borde sätta ner foten och bojkotta personer som mobbar, för det är precis vad denna person är, en mobbare av värsta sort!!


Kramar om er alla i JonnaFamiljen, Jonna, Marcus, Milo, Dante och Liten! Även era katter skall också ha en bamsekram såklart! :-)

/Mamman

Gunilla sa...

En sån skön liten kille!
Jag önskar hela er familj en trevlig helg!

Kram Gunilla

transperson sa...

vill bara tipsa om ett väldigt fint o vänligt inlägg om transpersoner, för att balansera "hatet" kring marcus utspel mot dem: http://trollhare.wordpress.com/2009/06/05/knulla-pa-hjarnan-ett-oppet-brev-till-marcus-birro/

Maria sa...

Tror minsann att lillpojken är väldigt lik mor sin!!! Så otroligt söt han är!

Petra sa...

Snygg tröja, min kille har likadan dagen till ära. Kolla på min blogg http://skruttisalex.blogspot.com :)

finnjonna sa...

transperson: Tack för länken! Väldigt bra inlägg. Visade för Marcus som redan själv sett det och kommenterat och tackat.
Det var enligt mig lite olyckligt uttryckt här och var för det finns inget "hat" från hans sida. Men bra att det iaf genererade välformulerade "mot"inlägg.

Philia sa...

En så söt liten Milo! Jag har en egen liten på 4 månader..

Ha en jätteskön sommar med lilla bebisen!

Mvh Philia

Eva-Marie sa...

Å smälter när jag ser erat underverk!
Är så himla glada för er skull!
Följer er lite då & då, då vår dotter är född 23/2 2009 så är gött att ha någon som ligger före i tiden så man får massa fina tips på vad som komma skall!
Är glad för er att koliken börjar bedarra!
Våran lilla hade åxå kolik fast en mild sådan... men fy vad man mår dåligt, satt och slog huvudet i väggen & grät vissa nätter .. ack så skönt att kunna sova!
GRÅTER över att din man slutar Blogga då jag mår gott i själen av hans sätt att skriva det har förgyllt min vardag!
Hälsa det! Jag mår i alla falla gott av att ni mår gott.. så hoppas han får mer tid för familjen, ni är värda alla goa skratt & harmoni. Kram från Lysekil.

Fotograf Elin Carlholt sa...

Åh vilka söta bilder!

Anonym sa...

Det borde vara förbjudet att vara så där söt!;-)
//Sonja