tisdag 14 juli 2009

allsång

I Stockholm på hotell. Resan hit gick bra. Milo gullade med en snäll kvinna på tåget eller kanske var det tvärtom. Glatt satt han i alla fall i den främmande famnen, hoppade ibland och log flirtigt.
Jag ska försöka se genrepet inför ikväll och sedan däcka mig på hotellet med Milo och se direktsändningen på TV. Killen har fortfarande lite feber efter gårdagens vaccination (ej akupunktur) så mamma ska ta hand om. Mina föräldrar och ena bror med sin Lisa däremot ska sitta på första parkett och heja på poeten och se till så han sköter sig. Får be till vädergudarna och hoppas på lite solsken mellan varven.

Jag bekantar mig med twitter på nytt. Började och slutade väldigt hastigt, men nu är det dags igen. Under Finlandsvistelsen kommer jag inte ha tillgång till internet i den mån jag skulle önska, så lite korta uppdateringar kommer istället finnas tillgängliga här på höger, en bit ner. Ifall någon vill läsa och veta.

Men innan Finland hörs vi nog någon mer gång.
Nu vill Allsångskungen ha datorn.
Hep.

16 kommentarer:

Helene sa...

Hoppas allt går bra ikväll, och LYCKA TILL i Finland! Kramar!

Anonym sa...

Skönt att tågresan gick bra.Hoppas Ni nu får en bra em. och kväll i Sthlm allihopa.Här ska tittas,lyssnas och sjungas ikväll.

Anonym sa...

Med den charm som Milo har så var det säkert kvinnan som föll pladask för honom.
Kul att du ska vara med på genrepet! Sen är det nog lika så bra att sitta framför TV:n under direktsändningen. Och rapport för hur det var under direktsändningen får du ju bla av dina föräldrar. Milos feber försvinner nog nu ganska snart, brukar ju inte sitta i så länge efter vaccinationerna.
Ska bli spännande att se programmet ikväll.
Trevligt att du förser oss med lite info via twitter medan ni är i Finland, ska hålla koll med jämna mellanrum.
Hälsa Allsångskungen!
//Maggan1

Anonym sa...

Hej Marcus! Skall sjunga med ikväll, synd Milo inte förstår att farsan står på scen inför 2 miljoner människor , nästan , och så Rybak som jag skulle krama. LYCKA TILL MARCUS!!!!

Anna-K sa...

Hej! Hoppas allt är bra. Ha det gott i Stockholm!

Anonym sa...

Hälsa Marcus... såg honom just på TV. Han är bra....

Anna sa...

Poekungen skötte sig galant. Han är så himla bra. Hoppas det går bra med lillgossen =)

//Anna

Anonym sa...

Marcus var strålande! Kloka ord och skööönt garv :-) Kram!

Anonym sa...

Toppen Birro! Milo var stolt över pappa han var så bra. Jonna du har en vacker man. Krama Milo ha en trevlig semester.

Anonym sa...

Hej!

Shit vad bra han var din älskade Marcus. Underbart söt och det han sa är välgit tänkvärt. Hoppas att allt är bra!

Kram Kicki

Anonym sa...

Hej hälsa Marcus att han är underbar. Vilket framträdande och att han hade med en sång.. Han är briljant.

Mandisen sa...

Ha så skönt i grannlandet nu. Hoppas att ni får en bra semester och att sömnen kommer trots att det blir en tuff resa down memory lane. Hälsa poeten att han var lysande ikväll och att han nådde ut genom rutan ända ner hit till Skåneland!

Anonym sa...

Nu har jag tillbringat ett antal timmar framför TV:n. Först Allsången - Marcus gjorde ett kanonframträdande! Förmodar att det var väl inövat och repat, men framfört så avslappnat och verkade helt spontant. Oj, vad duktig han är, helt fantastisk!! Hälsa honom det och ge honom en varm kram.
Sen har jag kollat på Victoriadagen på Öland. Många fina framträdanden där också, svårt att sätta någon framför någon annan. Men Kalle Moreus och Bengan Jansson är duktiga och deras sista framträdande som dom skrivit ihop som hyllning till Victoria var snyggt gjort tycker jag.
Ha det nu bra på den fortsatta resan och många kramar till er alla tre från Maggan1!

Anonym sa...

Hälsa Marcus att jag tyckte han gjorde ett kanonbra framträdande igår. Låt kärleken leva och blomstra! Kram från Anders.

Julia sa...

Missade tyvärr Marcus igår, men jag är säker på att han var superbra precis som alltid. Hoppas lillkillen mår bättre nu!
Sanna fick också reaktioner av sina vaccinationer. Du vet väl att febernedsättande ger bäst effekt om man varvar panodil med alvedon? Höll på att bli hysterisk en gång när Sannas feber var över 40 grader och ändå inte gick ner med alvedon. Då sa de på Sjukvårdsrådgivningen att man skulle varva sorterna, och då gick febern ner direkt.
Stor kram till er alla!

Carina sa...

Men Jonna! Bäst ikväll var Marcus!! Får man skriva (F-n), Bäst bäst!Älskar er och för det ni står för!! Kramar i massor!