måndag 6 juli 2009

ångestfeeling

Mår illa.
Är ledsen.
Kinamiddagen vill upp och tårarna trängs i halsen.
Fan vad ful världen kan vara ibland!

Såg dokumentären Har någon sett Andy? precis om en tioårig pojke som försvann spårlöst 1976. Hans barndomsvän reser tillbaka och försöker finna svar på vad som egentligen hände. Repris imorgon på SVT2, men jag varnar; man mår inte bra efteråt. Dock är den väldigt bra och skildrar den fina pojken Andy på ett mycket hedervärt sätt.
Se.
Men som sagt, det jag redan sa.

Natt nu. Hoppas på god.

6 kommentarer:

Hafen75 sa...

Jäklar! Var den igår? Okej... jag får ta sikte på idag i stället. Tack för varningen. Ska låta bli maten innan kanske...

Anonym sa...

Snälla du, UNDVIK sådana saker. Du är ju rätt låg redan som det är, då måste man försöka se det GODA som faktiskt finns runt omkring dig. Visst, det kanske är att blunda för verkligheten, men mår man inte riktigt okej, så får man lov att blunda. Försök göra roliga saker, se roliga filmer, så kanske du får må bra snart!

Anonym sa...

God morgon! Hoppas du fått sova gott i natt och att din ångestfeeling släppt!
Såg tyvärr inte dokumentären, hade läst om den, men missade den. Kollade nyss och reprisen är skitsent i natt ju, får se om jag orkar.
Hoppas ni får en bra dag idag!

Linda sa...

Tack för tipset! Ska absolut ta en titt på reprisen idag.
Linda.

Anonym sa...

Jadu,jag såg dokumentären och kan bara hålla med dig.I tex. USA försvinner ju otroligt många barn årligen, det är ju ofattbart otäckt.Att som förälder aldrig få reda på vad som egentligen hände och alltid på något vis hoppas lite........fruktansvärt.

Anonym sa...

okey,kan ha missuppfattat här,visste inte att du Jonna är rätt låg nu som någon skrev.Trodde att det var ett inlägg om en mycket ledsam men sevärd dokumentär som självklart gör el.borde göra vilken sund normal person som helst mycket illamående,förbannad och ledsen,men.... engagerad att göra allt för att stoppa våldet mot allas våra barn.