torsdag 2 juli 2009

god morgon torsdag

Nu är det inte så varmt ute tror jag. 24 grader, känns som 24. Kanon. Det är väl in hit graderna har flytt. Fy fabian. Skönt att vi ska iväg. Fast enligt min moster vars lägenhet vi får låna är det inte direkt jättesvalt där heller. Men vad som helst är bättre än det här.

Min älskling väckte mig i morse med prat. Jag kollade mot hans säng och där låg han med huvudet i fotänden, på rygg fast han sovit på mage och skrattade. Finaste!
Nu sprattlar han nyduschad i bara blöjan på golvet.
Har ni förresten tips på vad göra i Stockholm? Gärna runt Kungsholmen?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad gosig han är, och så mysig och söt. Stora killen på nästan 5 månader! Wow vilken kille, han kommer att bli en riktig tjejtjusare.
Kram igen från Maggan

Rebecka Möller sa...

Ta båten ut till Fjäderholmen...svalkande skönt i ett soligt Stockholm. Vi var där förra veckan och passade på att se lite av skärgården.

Kram Becka

Anonym sa...

Hej, köp vattenflaskor och promenera med barnvagnen längs Norr Mälarstrand. Härligt fik nere vid vattnet. Bästa fiket längst ner vid Stadshuset, glittrande vatten och svalkande bris. Ha det så trevligt i vår underbara sommarstad! Synd att ni inte har tid att ta en Waxholmsbåt upp till Vaxholm, årets sommarpärla. Eller ner till Dalarö - du kan inte tänka dig skönheten i skärgårdsdrömmen Dalarö! Nästa gång kanske? Kram från Molly

Anna-K sa...

Hej!Milo verkar må som en prins. Jag kan inte se mej mätt på denna lilla "krabat"Hoppas han inte får besvär av värmen när ni reser till Stockholm.

Johanna sa...

Gå ner till klipporna i Fredhäll och bada eller sola! Sitter vid mitt skrivbord på andra sidan vattnet just nu och ser hur otroligt härligt det ser ut - jag blir minst sagt avundsjuk =)

Lisa sa...

Ni kan komma hem till mig som är instängd och höggravid, med glass. Nej jag skojade bara, men ni borde äta lunch eller fika på Mälarpaviljongen,
http://www.malarpaviljongen.se/
Eller vandra över St Eriksbron till Stockholms glasshus
http://www.glasshus.se/kontaktakarta.asp
och sedan gå ner och prommenera längs Karlberskanalen.
Ha så kul! Jag är riktigt avis, har inte strosat i mina egna kvarter på månader.

Fredhällsflickorna sa...

Tips från Kungsholmen; Testa vår lilla pärla Fredhällsparken, här finns gott om fina träd (läs: gott om skugga), en härlig plaskdamm och ett par sköna fik i närheten med bra "ta-med-mat".

Ta antingen en promenad hit genom Rålambshovsparken alternativ t-banan till Kristineberg, eller buss 62 till Fredhäll.

Soliga hälsningar :-)

Anonym sa...

Härligt se att "Maggan" e med i sängen! Såg nämligen en tappad Maggan i tunnelbanan förra veckan, precis likadan som Milos. Så tänkte såklart på er då! Att pappa Marcus kanske råkat få m sig Maggan i väskan när han drog t Sthlm på jobb, o plötsligt tappade henne på perrongen vid Slussen... men- helt obefogad oro alltså ;) !!! Dessvärre nån annan bebis som saknar sin...

Tyvärr inget Kungsholmentips förutom lekparken i Rålis, men Milo kanske lite f liten för det? Fast inte helt fel ju att gunga i mammas knä ;)

/Erika

Smulan sa...

Stockholm med bäbis...
Mitt tips är att ta båten från gamla stan ut till Skansen. Svalkar lagom mycket. Sen går det ju alltid att shoppa.... En tur runt slottet, glass i gamla stan. Gjorde den vandringen med min son för några veckor sedan. Det var ultramysigt.
Ha det så bra med familjen!

Fertilitetsturist sa...

Solstugan i Fredhäll och badplatsen intill!!!

Lina sa...

jag tycker ni ska gå och äta på petit france på john ericssongatan (kungsholmen). ett bageri där de även serverar lunch och fika. laxquichen är ett hett tips!

Anonym sa...

Tjejtjusare... vad vet du om det? Han kanske är/blir homosexuell ;-)

Malin sa...

Spana in Stadshuset! Besök Rålambshovsparken och närliggande Smedsuddsbadet!