tisdag 28 juli 2009

nya färdigheter

Vilken jäkla fart han har min älskling när han glider baklänges på golvet.
Milo alltså, inte Marcus.
Framåt marsch tränar vi på men ännu är det back eller runt runt som gäller.
En jätterolig ny grej är när han ligger på mage med armar och ben i luften och liksom frustrerat simmar, eller när han ställer sig upp på knän och raka armar och gungar som om det inte fanns någon morgondag. Till sist däckar han ihop, lägger huvudet på sne mot täcket och vilar för att samla ny kraft. Finns inget sötare! Fick man äta upp sitt barn skulle jag göra det just där och då :-)

Han är fortsatt rätt tjurig sötnosen, biter ihop de små käkarna och tuggar, tuggar och dreglar, dreglar.
Blev inte mycket till sömn inatt, men det tar vi igen nu kommande.
Tänk positivt. Typ.

Nu ska jag föna håret.

3 kommentarer:

Experience No 1 sa...

Gillar du beck läs om nyaste filmen på min blogg du kan även få information om hur man ser filmen före alla andra läs mer på och se även trailen för filmen.

http://experienceno1.blogspot.com/

Anonym sa...

det är just dessa vardagsstunder som du ska försöka minnas Jonna .Låter säkert mycket klyschigt men tiden kommer aldrig tillbaka så plocka dem som smultron på strån........jag har 4 barn och lyckligtvis insåg jag det i tid,nåja allt eftersom så Jonna tag en dag i taget och har du möjlighet att fotografera och även kommentera dina bilder är det guld värt....senare

Anonym sa...

Kul, kul …… Ser Milo framför mig när han ”kryper” baklänges. Det gjorde vår son också, såg för himla festligt ut. Vissa barn kryper aldrig framåt, utan lär sig att ta sig fram fast baklänges. Sedan helt plötsligt så bara går dom. Men dit är det ett tag till. Det du beskriver om att ligga på mage med armar och ben i luften påminner mig om Anja Pärssons sälsim !! ;-) Är det så du menar??? Och så att försöka gunga sig fram, oh vad mysigt det låter, och jag känner igen alltihop från det mina var små! Är helt sant – det finns inget sötare än när man ser på sina älsklingar och deras utveckling (dom små älsklingarna menar jag också).
Tjurigheten tror jag beror på lite kli i gommarna, att det är tänder på G. Tror nog det kan vara dags för det nu, biter ihop säger du och dreglar och tuggar, typiskt tandsprickning tycker jag.
Hoppas nästkommande natt blir bättre, så att ni får sova ut ordentligt.
Blev håret bra?
Kramar från Maggan1