torsdag 30 juli 2009

tack

Jag är glad idag för att...

...Milo verkar tycka att jag är det roligaste som någonsin satt sin fot på jordklotet, framförallt mot kvällskvisten.
...jag har en sån underbar familj och släkt. Kom att tänka på hela den tjocka bunten idag och blev varm runt hjärtat. Tänk om alla kunde ha det så.
...våra fina katter är så fina.
...jag har en ny fin mobil.
...min mamma och pappa kom förbi på lunch. Det är ensamt utan sina egna föräldrar när man själv blivit förälder. Så synd att våra bor så långt borta, eller är det vi som bor där? Fast ännu härligare blir det ju då när mumma och moffa tar sina turer hitåt.


Mummas pojk och morfars älskling :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

-Vad kul att dina föräldrar hälsade på och vad rar bild på din Mamma och Milo.Ja,egentligen borde vi alla göra en snabb genomgång av dagen och se och fundera på både det positiva/negativa vad som ska ändras på el.bara vara glad för.

Anonym sa...

Självklart tycker Milo att morsan är det roligaste som finns, åtminstone för det mesta! Tänk vad härligt att känna att man har en helt underbar familj och släkt! Jag har det också! Det är värt precis hur mycket som helst. Var glad att Ni har era föräldrar, även om dom är på lite avstånd. Ni har ju möjlighet att träffa dom med jämna och ojämna mellanrum, vilket självklart uppskattas av er allihop när det inträffar. Jag uppskattade verkligen att ha mina föräldrar och svärföräldrar både på distans och nära håll när våra barn var små. Bara att lyfta telefonluren och få hjälp, råd och stöd, och när så var möjligt träffas rent personligen! Det är många som inte har den förmånen som både ni och vi har och har haft.
Som vanligt sitter jag och lyssnar på Marcus, och som vanligt är det en fröjd att lyssna på honom! Såg också på hans blogg att han länkat till You Tube, där Marie Fredriksson sjunger Ulf Lundells "For dom som älskar", mycket vackert och en fin text. Btw så har Marcus fått oförtjänt mycket skit på sin Expressenkrönika, det är sorgligt att vissa människor inte tänker längre än näsan räcker. Krönikan var mycket tänkvärd och borde ha manat oss svenskar till stor eftertanke över hur vårt samhälle är. Men illvilliga människor finns det gott om, människor som tänker är en bristvara i dagens samhälle tyvärr. Hälsa Marcus, han är enastående som vågar sticka ut hakan och säga sanningar!
Ha det gott Jonna, var rädd om Dej, Milo och Marcus. /Kram Maggan1
PS Fin bild på Mormor och Milo och muggen!

Anna-K sa...

Fin bild på mormor o Milo! Den "pipmuggen" blir perfekt för lille Milo att dricka i.

Anonym sa...

Hej Jonna! Fin bild på mormor och lilla GO Milo. Skrattar han av trötthet eller så är han kvällsmänniska eller är, strunt samma go är han. Det är inte bra att ha svärföräldrar för nära, flyttade skilde mig då "lille store mannen! " inte kunde slita sig från mamma/"som är en toppenkvinna. Men middag varje söndag, . Bo lite närmare vore kanske bra de är bra barnvakter, men låt dem aldrig ta över ditt /ert liv. Distans är bra. Lite sur på farsan Milo ,men inget allvarligt jag skall mejla honom, kanske eller så har jag glömt "surheten". inte långsint . Kram till er och nu är det fredag.
Trevlig helg!

Malin, Lammhult sa...

och jag är glad för att jag har fått äran att lära känna dig, vännen! :-)