fredag 3 juli 2009

efter sol kommer regn

Vi somnade om vid halv åtta och vaknade nyss till sprängande huvudvärk, åska och spöregn.
Jaha. Det var den sommaren.
Plötsligt känns det kvalmiga inte så fel längre -kom tillbaka sol och värme!


Får hitta på nåt nytt för idag, bad känns inte helt inspirerande. Bara regnet ger med sig så kan vi nog hitta något promenadstråk som är trevligt.
Kanske.
Jag tittar ut och kan bara ana vilken panik de hemska maskarna av dagg idag har på flykt undan vattnet i gräset. Fan, det kommer krylla av dom på vägarna.
Blä.

Ja ja. Det finns TV och DVD.

puss.

7 kommentarer:

NinaKatarina sa...

Kom till Skåneland.
Strålande sol har vi haft hela veckan och stränderna är helt underbara.

Anonym sa...

Skönt att få somna om en stund, var ju annars lite tidigt att som ni var uppe från början. Kollade precis webbkamerorna och ser att ni fått tillbaka solen i Stockholm igen! Det ger sig hur pass varmt det blir, om det blir bara promenad eller både promenad och bad under dagen. Och när solen nu är framme så sticker maskarna all världens väg, dom har säkerligen redan stuckit!
Kram Maggan1

Johanna sa...

...och sen kommer det sol igen! Nu ligger semesterfirarna där på Fredhäll-klipporna igen och solar för fullt, och precis i detta nu kan jag räkna till hela 6 kajaker nedanför dom. Sommaren är tillbaka igen =)

Helene sa...

Usch då, har ni fått skruttväder redan. Här (Gbg) ska det börja på söndag. Idag satt jag ute och åt lunch, i en perfekt svalkande skugga. Det var hemskt att komma hem till lägenheten igen, den är lika varm och läskig (och balkonglös) som eran verkar vara.

Anonym sa...

Hördudu gnälljonna. En uppfriskande regnskur var precis vad vi värmeslagna stackare behövde. Solen har ju efter den lilla skuren fullkomligt öst ner över ljuvliga Stockholm. Stop the whining please. Hej från Laura.

Tiina sa...

Läste lite på bloggen och blir tagen av det jag läser! Först och främst stort grattis till den efterlängtade pojken :-)
Har själv genomgått två sena "missfall" och fick min efterlängtade Ella med hjälp av cerklage.
GRATTIS!
Mvh. Tiina, Katrineholm

Anonym sa...

Hihi, du är nog bland de gnälligaste jag någonsin hört. Jag tycker ju iofs att det är rätt kul, är ganska pessimistisk av mig själv.
Kram