söndag 26 juli 2009

hemåt

Nu har vi biljetter hem. Imorgon bär det av. Skönt med tåg. Milo ska för att tag i alla fall slippa baxas in i bil.
Killen sover. Väldigt trött är han. Återsåg pappa idag och det tog tydligen på krafterna.
Hemma leker Vicky med katterna och snart alltså jag. Saknar de små hårbollarna.
Ikväll blir det bastu och lite grillning.
Gott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte lägga in en bild på katterna?

Stora kramar Tess W

Emilias mamma sa...

Åh...en vedeldad bastu med tillhörande nakendopp och korvgrillning o pilsner på det *drömmer mig bort* =)

Anonym sa...

Så bra att Du lyckades med biljetter till er! Blir skönt för er allihop att åka tåg den här resan ist för bil, det blir ju lite friare på tåget och man kan röra sig lite. Kan tänka att det tagit på krafterna att träffa pappa efter så många dagar. Ni har nog längtat lika mycket alla tre, åtminstone ni vuxna, Milo är ju kanske lite liten än för att känna igen känslan längtan, men vet ju ändå att något saknas när någon av föräldrarna inte är närvarande. Hoppas ni nu får några dagar igen att vara tillsammans alla tre och njuta av varandras närvaro.
Läste via Marcus blogg vad Tony Kaplan på Expressen/Kvällsposten skrivit om Marcus, och om hans medverkan på Allsången och Karlavagnen. Fina ord från Kaplan, men som Marcus är mer än väl värd att få!
Hoppas bastun och grillningen blev lyckad och ha en bra hemresa i morgon!
Kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Hej! Det var nog av glädje Milo blev trött, o pappas kramar o glädje!! SJ talar vi inte om. Har setat i telfonkö till Telia i ca 45 minuter och blev lik förb kopplat fel, nu har jag tröttnat på den sk servicen ,tröttnade. Snart gör jag egen revolution mot den dåliga servicen. Milo får nu komma hem till pappa, och vardagen tar vid , det är ju så efter semester.en del tycker det är skönt att vardagen tar vid. .Krama MILO min idol!