onsdag 15 juli 2009

post allsång

Nu är vi i Gävle. Tågresan gick bra igen. Min son är en supermilo och verkar verkligen gilla resande. Hoppas nu bara att resten av de 100 milen går lika fint. Älsklingen är trött och det kanske bara är bra inför fortsättningen i eftermiddag.
Spännande nya upplevelser på skakigt tåg;
1. Sitta på toa och göra både ettan och tvåan med killen i famnen. Det gick, men rekommenderas inte om det kan undvikas.
2. Byta extremt bajsig blöja med tillhörande bajsiga kläder på pytte skötbord och upptäcka att vattnet är avstängt. Det gick, men rekommendationen uteblir återigen. Men nöden har som bekant ingen lag.

Allsången.
Succé såklart. Min älskade Marcus och Milos kära papps var suverän, av nervositeten syntes inget. Vi är så stolta över den bästa och underbaraste mannen i världen!!!
Kändes lite ledsamt att lämna honom tidigare på perongen i Stockholm, men snart är vi tillbaka igen. Det blir nog skönt för honom att få återhämta sig efter allt sjå och trevligt för oss att träffa släkten, längta och sedan komma hem till utvilad kärlek.

Nu ska jag packa om.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande tågupplevelser, som du säkert aldrig kommer att glömma, och som du i framtiden kommer att berätta för Milo med ett stort skratt!
SJ kan ibland, och ibland kan dom inte alls men så är det. Tyvärr har dom lite svårt att hålla sina toaletter igång.
Som jag skrev igår, Marcus var fantastisk på Allsången! Underbar man du har!
Ha det bra på resan, var rädda om er och jag ser fram mot lite twitter-rapporter när du har möjlighet.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Marcus var så BRA på Allsången. Tyckte att han gjorde hela programmet igår. Mer uppträdanden från Marcus. Mer Marcus i TV med andra ord!!!

Anonym sa...

Haha, ja det var roligt att se Marcus på Allsången, men nog syntes nervositeten? Antar att han annars inte skrattar så där desperat "höhö" på inandning o håller krampaktigt i micstativet? ;) Finast var såklart Alexander Rybak, herregud vilken utstrålning o RÖST, o som han spelar fiol!! Verkligen en enastående talang! Och PAULINE! Hon är sååå snygg o härlig o karismatisk o sjunger grymt bra, man blir helt tagen! Älskar såna starka personer som är asduktiga på det de gör, dessutom är hon cool som person, pingisnörd o kunnig på allt möjligt. Men det är fint att det också ges plats åt såna som Marcus o Anna Book, som får ta plats o visa kidsen att man inte behöver kunna nåt för att få stå på scen, de behöver folkets kärlek o då får vi ge det till dem. Men jag fattade ärligt talat aldrig vad Marcus skulle göra? Alltså, han kan ju inte sjunga... Och hans prat var ju bara som en introduktion, trodde jag, till hans verkliga "akt", o sen var det slut!? Är det så man är poet? Typ stå-uppare men utan poäng, utan skratt, utan att nån bryr sig, utan att ha nåt att säga mer än att det är kul att stå på scen?

Trebarnsmamman sa...

Såg Marcus på Allsången och han var superbra! Har t.o.m bloggat lite om det :)

Evalena sa...

Håller helt och fullt med föregående skrivare. Marcus var "möcke" bra på Allsången.
Synd bara att han inte har sin egen blogg i gång så man kan berömma honom där.
Vill också säga:
Vilken helt underbar liten kille ni har. Han är ju så fin!
Kramar
Evalena

Anna-K sa...

Din fina Marcus var så bra i TV. Det där med tågresan o toabesök det låter lite krångligt - men du fixar detta - lite skit här o där vad gör väl det - bara Milo är belåten! Ha en skön vistelse i Finland.

J och L sa...

Min man och jag tyckte båda att Marcus var toppen på Skansen! Hälsa och tacka. Ha en bra resa!

Anonym sa...

Till Anonym sa... "Haha,ja det var"
Marcus talade till såna som dig som inte förstår.
Han ska verkligen ha beröm för att han på alvar försöker förklara. Jag tyckte han var strålande och ju oftare han gör det ju fler kommer att höra och kanske förstå. Än lever hoppet om att vi alla kan säga vad vi tycker men inte göra det anonymt utan stå för sina åsikter.

Å du min hjältina är ute och reser igen bra jobbat. Ha det så roligt i Finland. Ät lite lakrits åt mig eller den där chokladen fylld med lakrits som du beskrev så man blev avundsjuk.
Gabriella som efter 112 dygn i sängen nu ska börja röra sig.

ullisen sa...

det där med ettor och tvåor har jag testat på i de flesta situationer. det funkar, när man måste. BabyBjörn bärsele kan innehålla sovande kolikbäbi och jag lovar, du chansar inte på att försöka plocka ur bäbin. hon lär nämligen inte sova vidare...

önskar er en härlig vistelse i Finlandet!

Bea sa...

Hej!

Vill bara skriva att Marcus framträdande på Allsången gjorde mig alldeles varm i hjärtat! Snyggt jobbat!