onsdag 29 juli 2009

fika på fika

Som vi har fikat idag, Milo och jag! Först med papps och sedan två gånger med tjejerna. Förutom att han umgicks och snackade med oss vuxna sov min plutt riktigt bra ett par gånger i vagnen och nu i sängen. Kanske i natt blir natten då... ja ni vet. Har inte sovit sen fem imorse så jag börjar bli mör och hör nu sängen kalla med dova rop.

Först ska jag se dans. Igen. Blir glad av det. Hur jag nu ska bli gladare. Milos och min dag och kvällen på den har varit otroligt tillfredställande. Kanske är killens tänder äntligen på väg ut. Får kolla om skeden klirrar imorgon.

Dans var det ja.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med en härlig dag för Er med fika i flera omgångar. Inser att du börjar bli mör, efter så många vakna timmar, men hoppas det här är natten med stort N för dej. Har inte sett på dansen, lyssnar på Marcus istället och har en 14-åring vid datorn bredvid! Ska bli spännande att höra om du hör något klirr om skeden i Milos mun i morgon! Kram Maggan1

Jessica sa...

På tal om dans; blev du inte förvånad över att Vitolio åkte ut? Jag trodde (och tyckte) att Kupono (eller hur han stavar det), var den som skulle lämna?

finnjonna sa...

Jessica: Har alltid gillat Vitolio så det kändes väldigt trist att han åkte, dessutom inte rätt som du skriver. Fast jag gillar Kupono med, så det är svårt...

Jessica sa...

Ja, nu är det sannerligen svårt...alla är ju så himla bra!? När jag sitter och kollar på det så funderar jag på fullt allvar, att sadla om och byta karriär totalt och bli dansare istället. Sen kommer jag på att jag är 35 år...hehe.

Anna-K sa...

Fika är bra för själen.Första tanden - men passa dig - när munnen är redo för att bita i "fast föda" - då kan det göra ont i "brösten" om hungern är stor.

Anonym sa...

Kul blogg,lånar en dator och upptäcker din fina. Är alltid ensam med 4 barn under 8 år och vet så väl vad sammanhängandes sömn kan göra för underverk med en.Lille Milos tandsprickning är snart över och alla mina har varit extraoroliga när det och krypandet är på gång.Försök ha egentid,det är viktigt för alla och ni är ju två ibland iallafall.