fredag 10 juli 2009

milos stol

Jodå. Han gillar stolen. Dock är hållningen fortfarande lite si så där, så det lilla (riktig) mat han äter, åker helt klart lättare ner om han är i babysittern. Men att bara sitta och chilla som de stora är inte fy skam det heller.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så himla sööt lille Milo! :)
Kram, Milla

Om mig sa...

Vilken sötnos!

Kramis Lila

Anna-K sa...

Hej!Bra med en "egen" stol.Jag smälter när jag ser Milos underbara ögon.Ha en bra dag!

Anonym sa...

Ååh,vad den lille ser glad ut i sin nya stol.Pröva du på med den "fasta" maten,men se upp för glädjen över sötsaker,den grundläggs ofta i barndomen,sötsuget alltså.Att senare alltid ha skålar med grönsaker på bordet vid matdags och där föräldrarna visar sin uppskattning över detta påverkar ju barnen.Ok.låter kanske 70-talsaktigt för vissa,negativ sådan,men jag var ung på den tiden och ungarna åt ju grönt med glädje,ingen viftade ju med chipspåsar framför dem.Mao. allt är en vana och vi har alla möjligheter att köra vårt hälsorace vid köksbordet.

Anonym sa...

Han är så fin Er Milo. Jag tror han har lika hårfäste som pappa.
Längtar till Marcus kommer åter till Karlavagnen.

Kram Farmor/Mormor

Nikki sa...

Sötnos!!!

Anonym sa...

Kul att se honom i sin egen stol! Som vanligt jättefin bild av en jättefin liten kille! Snart äter han med god aptit i sin stol, först med hjälp av matning, men sen ....... när han börjar äta själv - det blir kul, mat både i och bredvid munnen, på bord, stol och golv. Men oj vad härligt! Just nu är det ju lycka att bara få sitta med vid bordet och få en och annan smakbit.
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Maggan1

ivfprinsessan sa...

Så söt han är. Emma är tre vckor nu - sitta lär dröja ett tag. Förutom när hon sitter i mitt knä o käkar tutte.
Däremot älskar hon sitt babynest som jag sytt o lägger henne i när hon ska sova. Även om hon helst - även då - ligger o tuttar tutte...

Anonym sa...

Ungen är helt fantastiskt söt,underbar och härlig och kanske han har samma hårfäste som far sin,kanske han liknar Mamma och Pappa.Rent genetiskt liknar söner sina mammor till stor procent.Ungen är så FIN,men hallå ursäkta kan vi nu höra lite annat typ vad köpte du på IKEA Jonna? Annat viktigt typ hehe?

Anonym sa...

Men han föddes ju precis och nu sitter han där och ser så söt ut! Tiden går fort!
Kram på er!
//Sonja Jansson, Valbojinci

Vattenslangen sa...

Sötnos! Jag tittar in här då och då. Roligt! Kram från Ulle