lördag 25 juli 2009

superfrisk!

Eller kanske är frisk något man är. Punkt. Slut. Inte frisk, friskare, friskast. Fast jag går på känslan och idag känner jag mig superfrisk och då är jag just det!
Bror A och jag såg The Wrestler igår. Väldigt bra. Och Mickey Rourke var ju faktiskt precis så klockren som alla sagt. Kul.

Jag är fikasugen. Så in i märgen sugen på att suga i mig ljummen caffe latte genom ett plaströr och kanske ta en kaka till. -Du kan fika här, säger mamma och dukar fram goda nybakade bullar. Men är man fikaskadad som jag, så är det kaffe ur högt glas och en gammal kaka som luktar skafferi som gäller. Knepigt nog. Får se om det blir något av suget.

Milo sover eftermiddagslur. Killen har börjat äta pureér riktigt glupskt. Fortfarande är mammas mjölk godast (intalar jag mig) men mer och mer vill han ha något rejälare. Snart är min baby ett halvår och då får vi börja med kött också. Spännande.
Men tänk. Ett halvår. Nyss rullade han runt i min mage och hickade. Killen då. Lilla, stora, fina Milo, min Milo.
Ett halvår. Killen fyller sex månader. Det måste firas!

Puss på er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Blir så glad av att höra att du är superfrisk idag! Det här med att vara fikaskadad är ett litet problem, men å andra sidan så kan väl inte mammas nybakade bullar vara helt fel heller och förtar ju inte en fika på stan också! Det gäller att njuta av allt det goda! Kul också att Milo gillar puréer nu! Sen börjar nya smakupplevelser med kött etc ganska snart ju. 6 månader, vart har dessa månader tagit vägen? Det går bara så himla fort.
Nu får du börja planera för 6-månaders-kalaset som står för dörren! Stora killen Milo!
Såg att Marcus fått ett väldigt fint bemötande i Ludvika, men det var ju vad man kunde förvänta sig, jätteroligt för honom och även för dej! Stor kram till er alla tre, när han sen anländer till er i Gävle.
//Maggan1