fredag 24 juli 2009

frisk

Charmigt (inte!) kladdig efter två dygn med feber upp och ner. Nu är jag alvedon tillika värmefri sedan i morse och förhoppningen är att förkylningen nu har lagt sig och snart med den det klibbiga tillståndet.
Jag tänker på dusch, orkar inte riktigt än men tröstar mig med att det är tanken som räknas.

Vi är alltså i Gävle nu Milo och jag, Marcus hemma i Norrköping. Han kör därifrån ett Karlavagnsmaraton och ska imorgon till Ludvika och därefter hit, så snart ses vi. På måndag bär det sen iväg hemåt för oss alla. Blir gott att komma hem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du fortfarande är Alvedon- och värmefri! Och du kanske till och med orkat inte bara tänka på duschen nu utan även besökt den.
Lyssnar på Marcus nu för tredje kvällen, ikväll är det ju barnprogram vi minns eller önskar vi glömt. Som jag sa för någon dag sedan, Marcus är fantastisk på att hantera människor och samtalens innehåll! Misstänker att det blir ett kärt återseende när Marcus kommer till Er från Ludvika. Ha det gott och ta väl hand om varandra! Och som sagt förut, borta är bra men hemma är ändå alltid bäst och man uppskattar än mer det man har där hemma när man varit borta ett tag!
Kram till er från Maggan1

Anna-K sa...

Hej! Hoppas du är frisk o att även Milo är pigg.Ammande barn brukar tåla lite"skit".Ha det gott o ha en skön resa till "kära" Norrköping.