söndag 5 juli 2009

borta bra

Idag fyller älsklingen hela fem månader, om man nu fyller dessa. Tänk vilken stor kille han har blivit vår lille!
Vi hade ännu en härlig dag idag i hufvudstaden fastän vädret i jämförelse med snaste tiden tropikhetta var kallt som skogen. Tur jag hade packat ner långbyxor och kofta i sedvanlig bara-ifall-anda och att stan är full av cafeér och gallerior att visstas i när himlen hotar.
Imorgon ska vi hem. Tror Milo längtar dit redan av klagotjuten att döma. Hem till babygymet, katterna och babysittern. Till vanorna. Vi med. Stockholm är fantastiskt att turista i och som sådan åker man ju alltid hem sen.

Ses snart i Norrköping.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis MILO på femmånadersdagen.
Hälsa mamma och pappa.

Många kramar från Farmor/Mormor
(blivande Gammelfarmor i december)

Anonym sa...

Ja, men visst är det Milos 5-mån-dag idag! Hade glömt det förut idag (oförlåtligt men sant), men kom ju ihåg det för ett par dagar sedan. Kul att det varit en härlig dag för er. Jag har också frusit, tagit på mig långa brallor och långärmat, faktiskt lite skönt att få frysa lite! Man är nog lite knäpp, men låt gå för det. Välkommen åter till Norrköping även om jag inte bor där, tror nog det känns skönt när ni fått komma hem igen och allt är som vanligt. Fast man behöver lite avbrott och semester och annan atmosfär emellanåt. Kul att ni fått låna mosterns lägenhet och fått njuta storstans puls och samtidigt avkoppling!
Ge nu Milo många varma grattiskramar och skickar också varma kramar till Marcus och dej!
//Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna!
Synd på dåligt väder. Men hade ni valt västkusten hade det blivit varmt som ...Första dagen med regn lite, men 20 grader nu redan. Öarna har haft mycke besök Vi har haft för varmt det hade inte Milo gillat.Gullego! 30 i skuggan..Du får övertala Marcus att väst kanske kanske har fördelar ibland. Bättre lycka nästa gång sällan väst har så fint väder. Hemma bäst alltid.
De som valt utlandssemester har ju haft otur om de bott här men dånt kan man aldrig veta i förväg, vi får nog vatten så det räcker.

Lina sa...

Visst är det så, tänk att babysittern kan vara kännas så oumbärlig:) Snart sitter han själv och då öppnas en ny värld...
/Lina

Anna sa...

Grattis lille Milo!! Hipp hipp hurra!!

Linda sa...

Underbar blogg, du skriver bra och intressant! Hoppas Milo är lite gladare nu när ni väl kommer hem igen. Hittade hit via bloggtoppen föresten, kommer titta tillbaka :) Hej så länge, Linda.