söndag 5 juli 2009

Milo vaknar aptidigt här i Stockholm. Kan vara för att han sover mer på dagen. Jobbigt är det hursom, vi har ju tidigare haft en rätt morgontrött kille som oftast legat till runt åtta som känns mycket mer av en vettig tid att gå upp. Hoppas gamla vanorna sitter i när vi kommer hem.


Idag är det en vanlig sommardag. Temperatur strax under 20 och solmolnigt. En perfekt dag att fortsätta runtstrosandet. Undrar vart vi ska idag.
Upptäckte ju häromdagen ett muffinscafe på fridhemsgatan och sedan dess har jag svårt att komma igån utan min förmiddagsmuffin. Får se om Marcus är på muffinhumör. Man ska vara två till det enorma goda sakerna, men shit alltså vad gott det är! Jag har alltd varit ett småkaksmonster förutom då Milo låg i magen och kladdigt brunt var melodin, men nu är det alltså muffins som drar. Börjar dregla as we speak och måste nu avsluta.


Ha en underbart fin dag alla, var ni är är, vad ni än gör, vem ni än gör det med!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Milo lär säkert ta tillbaka sina gamla vanor när ni kommer hem. Muffinscafé, vad mysigt! Hoppas du får med dej Marcus dit. Ha en bra dag och strosa runt och gör nya upptäckter, kanske nåt nytt fik för lunch?

Anonym sa...

Ja, klart det är nåt som är jobbigt idag med:-) Men i morgon DÅ kanske äntligen allt blir som du vill!
Kram