torsdag 9 juli 2009

att vakna till


Det börjar med lite dovt gurgel mot kudden för att snabbt utvecklas till små tjut som sedan blir till ett mer sammanhängande prat med påhittade ord.
-Milo, säger jag och min älskling vänder sig om, ser mamma och fyrar av dagens första leende. God morgon säger det.
Och god morgon säger jag fast det redan är långt in på dag.
Senare blir det mammatripp till IKEA. Här ska handlas!

16 kommentarer:

Helene sa...

Gomorron Milo, ditt lilla charmtroll! :-)

Anonym sa...

Kan inte säga det nog många gånger, vilken underbar liten kille! Krama honom. Och kul att höra om framstegen, den här gången med gurgel och "prat"!. Han är för go.
Hittade du nåt kul och bra på Ikea?
/Maggan1

ylwa sa...

Vilken liten skönhet han är!

Anonym sa...

Vilken Goding!

Anonym sa...

Åh,så rart,härligt och lyckligt.Dagen är ju räddad vid ett sådantleende.Aha, så nu var det dags för ett IKEA-race det låter jäkligt kul och så en fikapaus för att sen åter ge sig hän bland alla prylar,soffbord och gardiner.Det kan verkligen vara kul ibland.

Öländskan sa...

Hej,vad underbart att få de där leenden från morgonvarm och gosig bebis. En liten stilla undran bara:tycker att det ser ut som att Milo skulle kunna hiva sig över kanten. När de blir rörligare så kan man inte tro att de små armarna och händerna kan nå så långt. Kram familjen

Anonym sa...

Hallå där! Hemkommen från IKEA? Någon fick kanske leda ut dig Jonna? Med två kartonger värmeljus med doft av Havsbris och Vanilj? Du klamrade dig fast vid FYNDHÖRNAN och tyckte du behövde det mesta som var så fyndigt och bra eller hur? Jag vet hur det är ....du skulle ju bara köpa de däringa praktiska prismässiga billiga grejerna ju men så hände något som egentligen ALLTID händer på just IKEA......Du vill bara ha den där ju och den,den och helst den.För det är ju den som är finast och som du ju ALLTID velat ha ju.......hela ditt liv!.Tänk så galen en kan bli på IKEA men kul är det att ibland åka dit.

Anna-K sa...

Hej! Sötnos - jag blir så glad när jag tittar på dej!Ha det gott hela familjen i regnvädret!

Anonym sa...

Han är så fin så det är inte klokt..och så fina bilder idag i Hallands Nyheter i en intervju med Marcus!! Det var väl nästan en halvsida bild på far o son..Kram Maggan i Varberg, nära havet...

Titti sa...

Oj, oj, oj så söt han är!!!

jen. sa...

åh, sötnos.

Mandisen sa...

Jag fick mitt första riktiga leende idag av min lilla älskling. Total lycka!!! Jag förstår precis vad du menar och känner! För känner det gör man, ända in i benmärgen... KÄRLEK!

Anonym sa...

Kollade bilderna igen eftersom han är så himla gosig! Men Du - snart är det kanske dags att sänka ner sängbotten ett snäpp! Innan man vet ordet av så häver dom sig upp på sina små armar och kan lätt "tippa över" utan att dom förstår vad dom gör. Vill inte skrämmas, utan bara ge ett gott råd!
Natti! /Maggan1

f.d Barnmorska sa...

Jag håller med om att sänka ner botten nu, det går snabbt undan i denna ålder.....

Madde sa...

Åh, blev helt varm i hjärtat av bilderna på er lilla kotte :) !
Han är så otroligt supersöt!
Ha en skön helg.
/ Madde

Anonym sa...

Läste en intervju med Camilla Läckberg där hon sa ang. sin graviditet att hon tyckte mycket illa om Babytiden....du kan inte prata med dem,inte ha ett utbyte med dem,de förstår ingenting och är tråkiga.När de blir äldre blir de ju roligare sa Camilla.Jag vet inget om denna dam,gillar inte så värst mycket hennes deckare men tycker att det är ledsamt att denna dam uttalar sig om den korta tiden i en människas liv som om man kan dela in det........mao. ord ALLA åldrar måste ju älskas......annars älskar man ju inte någon......fan så ytligt!