onsdag 15 juli 2009

resfeber

Jupp lite hettar det allt. Det var länge sedan jag satt i bil mot Finland. Inte lika länge sen jag var där. 3 år. Men länge ändå. Det var då med Dante och allt...
Fast nu är det en ny resa jag ska göra. Med Milo!
Mitt älskade ljuvliga lilla levande barn Milo!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tror nog resfebern lagt ner sig lite nu, för ni är förmodligen på väg i bilen nu. Förstår att du tänker på senaste gången i Finland, och det tragiska med Dante. Men Jonna, det är bra att du åker tillbaka och framför allt att du har din älskade lille Milo med dej!
Kram Maggan1

ingy sa...

Trevlig resa!
Kram i

Madde (maddepladder) sa...

Tror Oprah skulle ha kallat det "a full circle moment" eller nåt sånt.

Tragik--->smärta--->lång resa mot bättre tider--->tillbaka på ruta ett men nu med smärtan i bagaget och lycka i famnen.

Typ. Full circle moment :)

Trevlig resa, kram!

Anonym sa...

Kan inte låta bli att reagera varje gång du skriver "levande barm" och syftar på Milo. Jag förstår ju att det ÄR ett mirakel för er att hålla er lilla levande pojk i famnen och veta att han är hos er och inte på någon annan diffus plats men det skär liksom lite i hjärtat att läsa just de orden "levande barn".

Det här är naturligtvis din blogg i vilken du skriver hur och vad du vill. Men jag tänkte ge dej en reflexion i vart fall. // MAlin

Anonym sa...

och nu ska jag kolla på tv. på en levande människa som spelar huvudrollen och en levande människa som spelar birollen. sedan blir det nog vädret med en levande människa. blir en härlig kväll!

Anna-K sa...

Hoppas du får en fin vistelse i Finland - trots att det finns "svarta" tankar - men jag tror att dina tankar känns ljusare nu när du har lille Milo som kan "trösta" dig.