lördag 11 juli 2009

tangomarknad

På finsk TV ser jag just nu sommarens tangotävling. Innan kvällen är slut ska det koras en tangokung och drottning. Så spännande. Eller nja, spänning kanske det inte direkt är men kul! Tango är härligt och väldigt mycket Finland för mig.
Härligt, härligt.
Känns just nu väldigt roligt att vi ska till det vackra landet i öst i veckan! Tjohoo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är tjusigt med tango, om man kan dansa det bra. Åkte färja till Helsingfors för många år sedan och då var det dansuppvisningar på kvällen, både av tango och flamenco. Båda danserna är fantastiska när det är duktiga dansare som framför dom tycker jag.
Har bara varit i Helsingfors en gång, och så var jag på Åland i jobbet ett par dagar för några år sedan. Helsingfors uppskattade jag och hann se mig omkring en del, Mariehamn hann jag tyvärr inte se speciellt mycket av utan det blev i princip nästan bara jobb.
Kul att Ni ska iväg dit nästa vecka, hoppas det blir bra väder och att ni får några fina och bra dagar där.
God natt och sov gott!
Kram Maggan1

Gråa musen sa...

Det är fint i Finland. Det tycker även jag som inte har några rötter där. Människorna där är så trevliga och omedelbara. Ha en bra dag

Anonym sa...

HEJ. Jag har tråkigt. har du tips på några roliga sidor eller bloggar? har du något recept att dela med dig av? eller nåt filmtips?

Anonym sa...

Tango är härligt att både höra,se och uppleva.Har trist nog ingen större koll på mina egna fötter men det skulle verkligen vara kul att kunna dansa ut i en smäktande tango utan att sabba danskavaljerens fötter och rygg.Att resa till Finland låter kul och spännande.All denna konst och konsthantverk och möjligheten att paddla runt i "Alla dessa tusen Sjöars land".

Anonym sa...

Hej Jonna!
Pappa Marcus behöver väl också semester eller så vill/kan han inte åka med. Bara längta efter sin Milo! Finland är vackert. Ha så trevligt med släkt o att Milo "uppför" sig skojar,. Krama det söta lilla barnet Milo, ni får väl åka till Italien sen . Ha det bra så länge o glöm aldrig kramen till Milo!