söndag 5 september 2010

dopklänning klar


Namnet saknas, men klänning att döpas i har hon redan vår bebis :-).
Roma, Roma, Roma är det såklart som gäller även för lillasyster.

25 kommentarer:

Malinka sa...

Vet inte om jag vågar ta upp det, men Roma låter som ett flicknamn ...

Anonym sa...

Marja, Mirja, Mira, Myra, Yrsa, Vira, Lyra, Miro, Mysko

Anonym sa...

Fin bild!
Självklart är det Roma som gäller även för lillasyster. Bra att klänningen finns, nu är det bara namnet. Men den som väntar på något gott väntar inte förgäves, så namnet kommer det också i sinom tid. Ni har det inte lätt nu med alla förslag som dräller in här. Men mitt förslag är, blunda, tänk, diskutera er emellan eftersom det är er lilla prinsessa det handlar om.
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Tänkte samma som Malinka jag... ;-)

/Katarina

Sandra sa...

Bellissima! unico grande amore

Anonym sa...

Tufft&snyggt! Men vad lill gumman ser fundersam ut :)

Anna sa...

Känner nu efter lite tanke att Mimi är supersött ju.

Anonym sa...

Så söta barn. Mimmi blir bra det. Yrsa och Miro ohså men va-n du som skriver Myra äru go eller vi bor i Sverige barnet skall antagligen gå i svensk skola. Vraför föreslog du inget annat djurnamn . Tänk på lilltjejen som är söt Krama Milo-go och lilla trollungen . Roma är ett fotbollslag ta Inter. Kram till er Jonna ses

Lilla jag sa...

Vilken cool dopklänning, en sådan skulle nog maken vilja ha till vår kommande bebis. Har du köpt den eller sytt den själv?

Gråa musen sa...

Haha. Ja hon klär i grönt lilla damen. Hon ser alltid så finurlig ut på bilderna också. Tror redan att hon har målet klart för sig jag. Men vad hon tänker eller vad hon vill är än så länge hennes lilla hemlighet.

Anonym sa...

roma = ko-ljud. inte så charmigt kanske.

Mysan sa...

Roma är ju ett namnförslag....

Anonym sa...

Det var verkligen en originell dopklänning :)
/Carina

Anonym sa...

Tycker att Minna är ett fint namn som kanske sulle kunna passa på Lillan

Helene sa...

Jag röstar på Mimmi... :-)

Anonym sa...

Hej och gratis till flickebarnet, söt liten tjej och storebror ser mäkta stolt ut. Hoppas att det går bra mellan storebror och lillasyster, dom större brukar bli stora så snabbt när dom får ett syskon. Herregud namnet på tösen, det är ju upp till Er att finna något passande, ser härinne att det är åtskilligt med tjatande om namn hit och dit, "småler" namnet har ju bara ni nytta av inte vi som läser så vad spelar det för roll vad skönheten heter. Folk är bra nyfikna av sig tycker en Mormor som också har världens sötase barnbarn och jag kan väl då tjata till att dom heter Vendela, Noel och Alexander och det passar dom perfekt.

Anonym sa...

Barn får inte ett namn när man döper det men pg. av att prästen ska slippa säga XX är det brukligt att ha ett namn på barnet då.Hoppas att ni inte döper det av tradition utan för att ni verkligen kommer att uppfostra det kristet allt annat är ju ett hån mot de som är troende tycker jag som är ateist.

Anonym sa...

Hoppas du skämtar!!! Det var det fulaste jag sett.

Anonym sa...

Vilket larv ärligt talat.Du är ju inte särskilt fotbollsintresserad enl. dig och lär nog ångra dopklänningen om fjorton år.Dottern lär skämmas då hon ju lika gärna kunde ha en sosseros eller moderatklänning Härnösands IF med andra ord låt henne bestämma sin tillhörighet själv.

Anonym sa...

hahahaha, guuuud vilken fin dopklänning! underbart!!! Roma låter väl som ett bra namn?
KATARINA 2

millan sa...

kasta om bokstäverna i roma lite så har ni namnet ramona.. fast romana kanske är ännu bättre. då är både favoritlaget och ordet roman med i namnet.

Anonym sa...

Jag har läst dig och Birro i flera år och trodde att ni stod för den fria tanken,fria ordet och så tvångsdöper ni er dotter i en Romatröja ? Tyckte ni det var käckt och roligt? Så jävla sorgligt! Och Maggan 1 bara applåderar som vanligt !

Anonym sa...

Det är otroligt att folk orkar lägga negativ energi på vilken dopklänning ni väljer till er lilla dotter...Jag upphör aldrig att förvånas, Jonna! Den gröna var annorlunda(!) och den vita oerhört vacker!!!kram på dig

Anonym sa...

Minna Severina (eller vad de nu var)Jonna Birro

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Men hihi är det bara jag som direkt skrattade och tänkte att det var ett skoj. Det är ju en sovpåse :) Hade det varit er dopklänning hade jag aldrig sagt nåt illa om det.

Livet är kort. Gör det NI vill!

KRAM