onsdag 22 september 2010

kärlek it is

Sällan man ser två personer som passar så bra ihop som min stiliga bror T och hans Cissi. Är så glad att de funnit varandra!
Bröllop. Det är inte ofta det händer nuförtiden, men så plötsligt bara pang. Eller plötsligt förresten, ett år har vi vetat och väntat på denna fest och det var det absolut värt, men i övrigt är det inte för ofta folk gifter sig. Känns det som. Eller så är det just det med tanke på skilsmässostatistiken, fast den skiter vi i nu. Kärlek och bröllop är underbara saker.
Jag tycker såklart inte att man måste gifta sig om man inte känner för det, massor av människor lever lyckliga utan "äkta band" mellan sig och det är kanon så. Men ändå (är visserligen fortfarande lite sentimental efter helgen) -visst är det härligt med kalas där man firar kärleken så som man gör på ett bröllop just och utan eget i sikte är det ännu härligare när någon så nära väljer att den vägen vandra.

En snygg brorsa således lyckligt fast och bara en kvar att gifta bort. He he. Bror A är ett kap han med och singel alltså. Ännu. Vem vill ha honom så storasyster får gå på fest igen?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vackert brudpar. Men låt brorsan vara ifred.. Skämtar. Han väljer. Det är hemskt att ha pressen på sig att gifta sig...bara för att man har barn. mm mm Tanter kan vara urjävliga. Huvudsaken kärleken finns . Hälften av alla äktenskap slutar i skilsmässa. Skild men det gick väldigt bra men det gör inte alla skilsmässor, tråkigheter för barn mm. Huvudsaken Milo-go o "Mimmi" har sina föräldrar lyckliga så gått det går. Krama min Idol Milo-go.

Anonym sa...

Den där kyrkan känner jag igen. :) Så vacker!!! Har själv gift mig där och döpt 2 av 3 barn. När jag var ung så konfirmerade jag mig där samtidigt som dig, Jonna. ;)
Kram Erica

Anonym sa...

Fina bilder! Men hur såg du ut då Jonna? Det vill man ju se... Men du väljer själv.

Anonym sa...

Brudparet är jättetjusigt, likaså bror A! Och visst är det något speciellt med bröllop, även om det inte är ett krav att man ska gifta sig även om man bor ihop och har barn ihop. Men som sagt, det är ju lite speciellt att ha befäst sin kärlek genom just giftermålet. Men kärleken kan vara precis lika stark utan denna ritual. Själv är jag gift sedan många år och har inte ångrat mig en endaste dag.
Du har inget eget giftermål i sikte skriver du, men du får väl fria nästa gång det blir skottår om nu inte Marcus kommer på att han ska fria. Men skrev ni inte nåt om giftermål till sommaren för ett tag sen, eller är jag helt ute och cyklar nu?
Kul att få se bilderna, tackar!
Kram från Maggan1

Linn sa...

Brorsan din var riktigt fin! =)

Anonym sa...

Singel-Johanna till er tjänst! ;)

Christina sa...

Vilken vacker brudklänning och så fina de är.
Härligt med bröllop och visst ska man gifta sig.
Nästa år är det 30 år sen mitt bröllop och jag är fortfarande lika kär.
kram Christina och Taxmaffian

Annapanna sa...

Visst har du visat bilder på din bror A någon gång tidigare i bloggen? Har för mig att han är riktigt snygg och liknar dig en del, eller...? :-)

Själv har jag redan världens finaste kille, men annars hade jag kanske anmält mig, vem vet,... hehe... :-)