måndag 19 april 2010

aj aj aj ont

Sett bra film mellan alla ajajajanden. Det är illa nu med gamla kroppen, illa. Imorgon ska jag ta mig till barnmorskan min och få fler nålar i örat. Hoppas och tror på hjälp.
I övrigt är det... tänkte säga bra, men det är fan illa där med. Ha ha. Ja med mig alltså. Allt bra med finaste Milo som bara blir underbarare (jo just så är det) för var stund och Marcus som kom hem idag och direkt satte igång och tvätta och städa. Mina två fina M. Mm... Älskar. Så det är ju faktiskt rätt bra med mig när man tänker så.
Sova nu.
Natti.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas barnmorskans nålar hjälper dig i morgon! Blir lite ledsen när du sägder att det är illa med dig, jag vill ju att du ska må så bra du bara kan! Härligt att höra dig säga att Milo bara blir underbarare! Och att Marcus kommit hem och kan ta tag i tvätt och städning, vilka härliga fina 2 M du har! Förstår att du älskar dom båda två! Mao - det är rätt bra trots allt, då tar jag och lägger mig och sover på mjuka kudden! Hoppas du kan göra det du också! Och Marcus. Milo sover förhoppningsvis redan!
Kram och natti till er! //Maggan1