torsdag 1 april 2010

fjäderabstinens

Är inte så mycket för pynt, vare sig det handlar om tomtar eller små gula kycklingar. Tycker det är så mycket av allt möjligt ändå överallt när det börjar vankas högtid och tomtar på fönsterbrädan samlar bara extra damm i ett redan väldigt dammigt hem.
Men.
Imorse när jag vaknade och satte på morgon TV såg jag hur det lyste gult överallt och fick en plötslig längtan efter fjädrar. Måste ha fjädrar i påsk! Måste.
Nu har jag en ovanlig helt ensam stund i hemmet, Marcus är på nåt och Milo leker hos grannen och jag, ja jag är helt själv ett tag. Kommer inte ihåg när det sist begav sig och visst så har längtat efter att ensam få slappa runt i mysisar utan mening eller mål fast när det nu blev ett faktum känner jag lite att vad 17 ska jag hitta på?
I eftermiddag ska jag iaf handla fjädrar.

GLAD PÅSK!

4 kommentarer:

Birgitta & Nyfikne Herrn sa...

Hej!
Vi gillar inte att påskpynta. Herr Nyfiken tycker det räcker med mitt risiga hår. Det är olikfärgat+några grå testar! Njut av din "enstunds" tillvaro.

Anonym sa...

Här blir inget påskpynt, tycker det blir så bra ändå. Har köpt en liten blomdekoration med minipåskliljor och en annan liten gulblommande växt, allt planterat i en liten fin kruka. Lyser upp så gult och fint på mitt bord.
Men köp lite gula fjädrar och kanske lite björkris, det lyser ju upp lite i tillvaron, precis som min blomma.
GLAD PÅSK till hela familjen och en stor påskkram! //Maggan1

Anonym sa...

du tror att några fjädrar ger dig glädje i tillvaron. men de gör de inte. milo kommer slita dom i stycken. du kommer nysa som du aldrig gjort förr. du kommer vara allt annat än glad efter påskhelgen. du kommer bannlysa fjädrar.

Annika M sa...

Vänta tills Milo börjar dagis - då kommer han hem med både påskpynt och julpynt sedan :).