måndag 26 april 2010

hemma

Jo men visst var det en trevlig helg vi hade hela gänget och visst är det skönt att komma hem igen, även om hundra flyttkartonger väntar på att fyllas.
Gröna Lund var mycket roligt. Jag fick åka Tuff tuff tåget och Veteranbilarna med Milo och tror nog att jag var den som hade roligast (av alla), men killen bjöd på några leenden så det var säkert skoj för honom med. Vi stannade inte så länge men länge nog att äta korv, glass och spela lite spel innan det bar iväg till Vapiano för god sen lunch och sedan hotellet varefter mamma och pappa fortsatte hem till sig. Det var så kul och skönt att ha med dom, bara att få åka bil hela vägen och sedan hjälpas åt med Miloboy som verkligen var i farten hela dagen.
Resten av helgen tog vi det bara lugnt. Att hålla igång kostar någon extra bricanyl och jag har ingen lust att fortsätta betala i evigheter.
Nu är vi mitt i flytten igen. Och det är gräsligt jobbigt. Nog för att vi verkligen hjälps åt nu men jag är allt annat än i form och därför mer av en frustration för alla inblandade. Slänger lite skräp och sätter mig ner och vilar lite för att åter ta tag i en sopsäck och slänga ytterligare något papper.
Till på torsdag ska det vara klart och med tanke på att vi hade mamma och pappa här som slet i dagarna två och att det ändå är mycket kvar så väcks ju tanken -hinner vi? Jo, vi ska. Men det ser lite halvdisigt ut måste jag erkänna.
Nu fortsätter vi.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att höra att Ni haft en trevlig helg tillsammans och besöket på Grönan blev så roligt med både Tuff-Tufftåg, veteranbilar, korv och glass. Och sen härlig lunch och fint hotell!
Å så kommer verkligheten med flytten och allt som hör till den. Och det tar på både krafter och humör, det är då absolut inte någon hemlighet. Och visst hinner Ni, det viktiga är ju att försöka behålla humöret något så när och försöka strukturera, men det är minsann inte lätt. Ta det nu bara lugnt, lyft inte, bär inte (visst är det enkelt att säga för mig som utomstående, men ack så svårt när man sitter i smeten själv). Men det fixar sig, även om det kan se lite halvdisigt som du säger. Kram från Maggan1