måndag 26 april 2010

ont i tappen

Tre säckar svarta är och väntar på vidare färd vid ytterdörren och ändå syns inget av undanstädningen. Nåväl, två dagar kvar och jag hoppas det börjar hända saker imorgon.
Ikväll hade jag märkligt ont i magen igen och det kändes verkligen inte alls bra när Plutt sparkade neråt. Kommer hän åt på ett visst ställe så är jag vips tillbaka i Uleåborg, maj 2006 och dagen då Dante sparkade sig ut. Det är mycket otrevligt detta kroppsliga minne från då.
Jag ska på tappmätning imorgon förmiddag och hoppas och ber till Gud eller hon som styr att det inte är någon som den här gången är på väg ut på länge länge.
Oförändrat hoppas vi på.
5 mm tratt, max.
Vi såger så och går och lägger oss.
Natti natti.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte vad du skulle i Stockhom att göra...skakig tågresa, mycket stå och gå. Förstår att det var skönt att slippa flyttstöket några dagar men kanske ändå inte värt det. Grönan hinner du väl gå på tids nog. Hoppas det ser bra ut imorgon!

Anonym sa...

Bra med tre säckar som väntar för vidare färd! Snyggt jobbat. Men nu är det sängdax för dig, det hör jag!
Allt tågåkande, packande etc gör att du är särskilt uppmärksam när det gör ont och när lille Plutt sparkar, försök sova och koppla av och så ser vi fram mot tappmätningen i morgon! Jag håller tummar och ber tillsammans med dig att allt är ok vid mätningen i morgon! Och visst är det så!! Optimister som vi är, eller hur?
Natti och kram från Maggan 1