tisdag 27 april 2010

slapptapp-rapport

Tratten hade blivit litelite större, plus 1 mm ca åt olika håll men detta var inte så farligt alls tyckte läkaren och med tanke på all den smärtan sista dagarna så kan man nog hoppas att det inte orsakar någon skada i alla fall även om det är fy så jobbigt för mig. Det bara är så nu, cerklaget sitter så högt upp och nära livmodern och busande bebis så det kommer göra ont när hän kommer åt det eller mot det. Huvudsaken var att tappen neråt var stängd och det var den, så nu gäller det som gällde hit, lugna korta promenader från A till B, sitta och vila däremellan, inga lyft eller något kånk så får vi se om drygt två veckor igen.
Vad gäller flytt.
Ja vad ska man säga. Det blir inte klart till torsdag men de håller på där så fint ska det bli. Får se vad vi hittar på, måste ju över med grejerna på torsdag men kommer inte bo där så länge måleri pågår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara nyheter Jonna! Något att hålla fast vid och glädjas åt!:)När flytten väl är avklarad kanske det blir möjlighet att bara njuta och softa eller boa in sig som det så vackert heter!

Kramar
/Madeleine

Anonym sa...

Bra nyheter Jonna!
Det kommer att bli så skönt och fint när ni väl är på plats . Synd med strul o slarviga hantverkare. Huvudsaken lillplutt och du mår bra o Milo-go. Skall lyssna på Marcus radion fast det blir sent .
Krama Milo.
Svårt kasta men bra när man flyttar för till slut står man inte ut med alla grejerna .som man inte använt på 10 år....Ha det BRA!

Anonym sa...

Det ordnar sig! :)

Anonym sa...

Så skönt att tappen är stängd neråt och att du fått förklaring till varför det gör så ont emellanåt! Härligt besked och härligt att du kan fortsätta med dina mini-promenader, mycket vila etc etc. Jag blir så glad för din och er skull!
Skönt att hantverkarna är på plats igen och gör fint. Sen förstår jag att flyttlasset måste iväg som planerat, kanske kan ni sova hos kompisar eller lyxa till med en eller 2 hotellnätter "på hemmaplan". Kanske målarfirman kan stå för den kostnaden nu när dom inte gjort sitt jobb ordentligt från början. ;-))
Men allt brukar ju lösa sig i slutänden!
Kram Maggan1