söndag 11 april 2010

härliga dag

Så tittar den äntligen fram, solen. Vi ska ta en kortis till promenad ute och gå och fika någonstans sen, Milo och jag. Först ska bara killen vakna och jag med. Sov ytterst dåligt i natt och det sitter visst fortfarande i.
Men solen skiner och färgar tillvaron ljus och vacker och det gör så mycket för humöret att man nästan genast glömmer bort varför ögonhålen värker.

3 kommentarer:

Anna-K sa...

Ha en skön dag i solen du o lillprinsen!

Anonym sa...

Hej har varit ute i solen blir brun snabbt. Annars är det sjukt här bland de små. Men inget allvarligt men tråkigt ändå. Såg en bild på Milo-go med pappa i GT. MILO var sötast! Lite krulligt Hår dessutom . Henrik hade pappa med sig plus en liten plutt. Har inte hitta dessa Unicefmärken eller det missat dem. Skönt äntligen vår...Krama Charmtrollet Milo-go

Anonym sa...

Visst är det härligt när man får se solen. I och för sig har det inte varit speciellt varm här och det har blåst som vanligt. Men det har varit soligt. Nu kryper tyvärr dimman tätare och tätare över hustaken och det är så otäck luft att andas in. Men nu ska jag hålla mig inne för resten av kvällen.
Hoppas ni fick en liten promenad och kanske en fika nånstans under eftermiddagen. Och att solskenet lockade fram solskensleenden i era ansikten.
Blir det någon Lady och Lufsen-spagetti med frikadeller ikväll? Ett trevligt initiativ tycker jag, så jag hoppas du orkade fixa till det!
Ha en trevlig kväll och hoppas du får sova lite bättre inatt!
Kramar till er från Maggan1