söndag 4 april 2010

påskdag

Milo har en dubbeldate idag. Han ska ut med Jessica och de ska hälsa på hennes kompis som har en son i samma ålder som min kille. Det blir roligt för honom, att få leka och busa med en jämnårig.
De timmarna i eftermiddag då killen är och förlustar sig annorstädes är Marcus och jag helt själv och extremt vilsna. Mitt på påskdagen. Har funderat i dagar på vad göra dessa timmar då allt verkar stängt och jag ju inte är i värst bra promenadskick något som annars denna mysiga och varma vårdag hade lockat. Det såg mörkt ut ett tag men har nu upptäckt att stadens museer i alla fall verkar vara öppna för oss som inget annat för oss har, så det blir nog en tripp dit och kanske en fika där. Mycket trevligt. Museer kan man inte besöka för mycket av.
Nu vaknar the boy. Finns inget härligare än att möta honom efter ett sömnrus så jag måste kila.
Hep.

6 kommentarer:

M Moberg sa...

Hahaha känner igen den där vilsna känslan när barnen åker iväg på sitt. Men rätt snabbt kommer inspirationen. Skönt för dig och "maken" att ni får lite egentid och kul för prins Milo att han får leka med jämnårig. Snart blir ju det behovet livsviktigt.

Hoppas ni får en fin dag. Blev så förvånad när jag tittade på den fina illustrationen av bebbens tillväxt. Tyckte att det stod 160 dgr kvar precis och nu står det 140!!! Vad hände? Hjälp vad fort tiden går:) Snart är ni 4 i familjen, häftigt!!!!!

Kramar
/Madeleine

Gråa musen sa...

Så härligt att ni får njuta av varandra och magen. Det unnar jag er verkligen. Ha en riktigt fin dag allihopa.

Gröna mamman sa...

Vill bara säga att det är enormt frustrerande för mammor som mig att läsa hur mkt du lämnar bort din son, får hjälp av din familj, hur många gånger du skriver att du får fika, gå på bio själv och så vidare. Jag blir arg, och vill gärna skicka min ilska till dej. Men du borde få en kram istället. Vad skönt att du får ihop ditt liv, att du har många runt dej som finns och stöttar. Min ilska bottnar i ren avundsjuka. Jag önskar jag fick till det hälften av gångerna som du får till det. Eller en tredjedel.

Så tänk nästa gång nån skriver elaka saker. Det bottnar nog i samma avundsjuka.
Go girl!
Gröna mamman!

Amanda´s perfekta liv sa...

Milo är ett vackert namn. Min mamma hette Milo :)

Anonym sa...

Kul för Milo med dubbeldate. Det blir säkert bus och lek så det förslår med 2 killar i samma ålder!
Blev det någon musei-tur för dig och Marcus, mao hittade ni något intressant som var öppet och så ni kunde fika lite på tu man hand?
Hoppas ni haft en bra dag och som sagt att Milo haft jättekul!
Här har varit soligt, men ack så kyligt och blåsigt och nu har molnen tornat upp sig rejält i kanterna. Känns nästan som snö, men det kan väl ändå inte vara möjligt? Jo möjligt kan det nog vara, men inte vad vi önskar!
Ha en trevlig kväll! Kramar från Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna!
Hälsa din kille att det var väldigt fint skrivet om Leksand och den vackra tröjan i dagens tidning (Dalarnas tidningar) !

/Leksing