tisdag 20 april 2010

sen är det inte sagt...

...att en gravidmage alltid mår så himlans bra av vitlök och bönor sent på kvällen. I alla fall inte om den sitter på mig och omges av mina tarmar.
Det myllrar minst sagt oroväckande därinne nu.
Stackars Marcus. Ja det är väl rätt synd om mig med eftersom det gör ont av myllret men när det är slut och luften väl slipper ut... ja det är då jag tycker synd om Marcus. Hoppas han somnar snabbt. Att jag pruttar och har mig, ja det är ingen hemlighet här hemma (om någonstans) men ändå låtsas jag som att det alltid händer för första gången.
-Oj säger jag försynt efter ett jäkla ratatatataande (varje kväll) och Marcus vänder sig gentlemannamässigt om några sekunder senare och undrar storögt med ett lika försynt -Va?
Som om inte han hade hört, fan döva gubben ett kvarter bort vaknade av oväsendet, men jag är glad åt vårat lilla rollspel och tycker det alltid är lika roligt att svara -Nä inget och fnissa mig vidare i boken.
Ikväll kan det bli mycket fniss.

4 kommentarer:

Anonym sa...

=) vilken underbar tjej du är, skämtar mitt i eländet och ni verkar ha det mysigt tillsammans du och Birro ;)//Alwa

Anna-K sa...

Bönor -oj oj oj, då låter det runtomkring.Jag har mitt "rollspel" på morgonen även att jag varken är gravid eller ätit bönor.Hoppas det lugnar ner sig "därinne".

Anonym sa...

Tänk ändå vad tacksam man kan vara över att inte ha ätit bönor och vitlök sent på kvällen. Och det är ju naturligtvis inte bara jag som kan vara tacksam, utan även han i sängen bredvid! ;-))
Hoppas pruttandet avtog och att ni somnade så småningom i fnissandets tecken!
//Kram Maggan1

Anna sa...

Ha Ha, låter som min mage. Jag har alltid haft problem med min mage, prutta är verkligen något jag kan. Och allt som oftast när det sker så säger jag OJ! och min pojkvän brukar säga "det var nog en groda" ..ha ha.. Och jag ser förvånad ut och ser undrande ut vart det kom ifrån. Fniss Fniss! Man får göra eländet så roligt det går att göra det ..för det är ju faktiskt inte det minsta kul att ha en körig mage.