onsdag 28 april 2010

katshing och kräks

Rättade gamla oskrapade Bingolotter och hittade en 100 kronors vinst på en av dom! Jihuu. Det är klirr i kassan nu.
Sedan är det som så att vi inte kommer kunna flytta in i nya lägenheten imorgon eftersom det är ej klart med allt, men flyttlasset går som planerat. Hyresbostäder är ändå bra (heder åt dom) och erkänner sin miss genom att minska vår första hyra avsevärt, så det finns pengar till hotell. Nu hoppas vi bara att lilla älsklingen Milo inte är kräkssjuk. Han har kastat upp två gånger idag men verkar annars pigg (nu sover han). Hoppas, hoppas det bara är nån liten bakterie från sandlådan igår eller nåt annat ofarligt som snart går över. Inte alls läge att börja kräkas här för oss övriga.
Det ska visst inte vara lätt.
Men när jag väl har cashat in mina hundralapp kommer jag le hela vägen hem.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å ännu mer pengar! Grattis! Bra att hyresvärden reducerar hyran åt er när ni nu ofrivilligt inte kan bo i nya lägenheten pga hantverkarna! Hoppas ni hittar nåt bra hotell att bo på i Nkpg!
Och framför allt hoppas vi att Milo inte kräks mer och att ni inte blir dåliga. Men inte blir ni det, vi är ju optimister som vanligt, eller hur!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Hahaha...det gäller att glädja sig åt det lilla för att sen behålla den när de stora beloppen trillar in;) För jag tror verkligen på att den som ger får, och bara genom att blogga ger du ju MASSOR till tjejer och killar i alla åldrar! Lagen om sådd och skörd är ju att när man har sått kan man förvänta sig skörd!
Sen måste jag ju efterlysa bilder på magen!!!! Vi är ju bortskämda med att få se underverket och nu är åtminstone jag nyfiken på hur mycket den vuxit sen sist..

Kramar
/Madeleine

Anonym sa...

Hej, jag har följt din blogg sedan innan Milo föddes och tycker verkligen att den är jättebra! Jag har själv inga barn, så att få ta del av dig och din familjs vardag och tankar är jättekul och intressant. Jag är själv 32 år och nu jättesugen på att försöka få barn, men jag lider av spyfobi (och då menar jag inte den vanliga äckelkänslan som alla känner inför kräks, utan jag pratar om RIKTIG j**la ÅNGEST)... Tror du att man kan fungera som illamående gravid och som mamma till spyende barn ändå? Jag är så himla rädd att jag inte skall kunna ta hand om mitt barn när det kräks. Linda Skugge skrev en gång i en krönika att hon blev botad från sin spyfobi när hon fick barn. Jag hoppas att jag kan bli det också... Hur är det när barn kräks, är det jättejätteäckligt eller tänker man inte alls så eftersom det är ens barn? Kram och tack för en jättebra blogg!

Birgitta & Nyfikne Herrn sa...

Vilket flyt! Hoppas dom stora pengarna flyter in oxå
Tråkigt att Milo inte är pigg. Håller tummarna för att ni inte får spysjuka!
Kramar

Helene sa...

Haha grattis till pengarna!