fredag 23 april 2010

dagen före storstan

Marcus pratar i etern. Några minuter kvar tills han kommer hem för att sova. Imorgon ska vi alla fem åka till Stockholm så jättemånga timmar sömn blir det inte för någon, mer än för Milo som snarkar järnet sedan ett antal timmar tillbaka.
Vi ska alltså till Gröna Lund. Det blir tuff tuff tåget och korv med bröd för hela slanten, mycket skoj, hoppas bara jag får må bra i både rygg och mage hela dagen och resan. Sedan blir det hotell i nätterna två innan vi ska tillbaka till flyttkaoset. Det tar på krafterna detta med att flytta, det kan vi väl alla vara överrens om. Men snart ska det vara klart. Hurra för då!
God natt nu fina människor!
Sov sött och dröm detsamma.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Satt och lyssnade på Marcus, som vanligt mycket bra!
Hoppas nu att ni verkligen får en bra dag i storstaden på Grönan. Och att du och din rygg och mage får må bra. Ta det bara lugnt och vila mellan varven. Och ät korv med bröd!
Visst är det jobbigt att flytta, men tänk så härligt när allt verkligen är klart sen! Då inser man att det var värt jobbet. Hoppas ni förutom flyttfirman har mer hjälp att få och du får ju definitivt inte lyfta och bära och skutta runt!
Som sagt - ha en bra dag på Grönan och njut!
Kramar från Maggan1

Helene sa...

Vad roligt det låter med er resa! Hoppas ni har det riktigt bra. Här (Gbg) skiner solen och man får riktiga vårkänslor. :-)

Anonym sa...

OK......då säger Kijan..ha,det så kul....nåja...hmm.det är dig väl unnat så.....kram och hej..

Öländskan sa...

Hej, hörde sista timmen av Karlavagnen i hörlurar för lilla barnbarnet låg bredvid i sängen och sov. Hoppas att ni har en fin helg i Stockholm. Lycka till med flytten. Kram kram

Thepas sa...

Jag är rätt ny på din blogg och har bara läst den i några veckor. Jag hejar på dig och din tapp och hoppas att ni (och resten av familjen) får roligt på Grönan.

Glöm inte att äta sockervadd.